USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гроші для терцентру та 3 млн допомоги селу на Херсонщині: у бюджет Луцька внесли зміни

10 Серпня 2023 12:34
Сьогодні, 10 серпня, депутати Луцької міської ради на позачерговій сесії внесли зміни до бюджету громади.

Про це інформує пресслужба міськради.

Зокрема, обранці громади одноголосно підтримали пропозицію міського голови Ігоря Поліщука щодо виділення 1 100 000 грн на завершення ремонту у територіальному центрі соціального обслуговування та спрямувати кошти 3 000 000 грн на Херсонщину для ліквідації наслідків підриву дамби Новокаховської ГЕС. Йдеться про село Благодатівка Калинівської селищної територіальної громади.

Також депутати виділили кошти на придбання модульної будівлі контейнерного типу для перебування осіб без постійного місця проживання – 900 000 грн. На реконструкцію мереж газопостачання при закритті підвальних котелень з виготовленням ПКД передбачили 2 500 000 грн. На реалізацію інвестиційних проєктів обранці громади спрямували 261 088 050 грн.

Підтримали обранці громади й два земельних питання щодо земельної ділянки на вулиці Чернишевського, 29. Міський голова Ігор Поліщук повідомив, що зараз завершується актуалізація проєктно-кошторисної документації на добудову школи № 13.

«Ми виграли грант і наші європейські партнери наполягають на тому, щоб будівництво школи розпочати якнайшвидше. Незабаром завершиться актуалізація проєктно-кошторисної документації, саме – внесення змін щодо безпеки, наявності необхідної кількості укриттів та інших моментів. Нам необхідно буде цю проєктно-кошторисну документацію подавати на експертизу. Тому мають бути узгоджені всі земельні питання», – наголосив міський голова.

Таким чином управління капітального будівництва Луцької міської ради отримало право на реконструкцію будівлю школи № 13, що на вулиці Чернишевського, 29.

Також за пропозицією депутатки Алли Надточій обранці громади коштами підтримали одну з військових частин, у якій служить багато лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus