USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть виділити кошти на психологічну реабілітацію бійців

28 Жовтня 2019 10:42
Депутати Луцької міської ради внесли зміни до бюджету. Так, обранці громади пропонують зняти 325 тисяч гривень із матеріальної допомоги учасникам бойових дій, натомість, перекинути ці кошти на психологічну реабілітацію учасників ООС. Зазначимо, що з такою ініціативою звернулись самі воїни.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 28 жовтня, повідомила директор департаменту соцполітики міської ради Вікторія Майборода.

«З ініціативи самих учасників АТО, а також організації «Члени загиблих учасників АТО Надія», пропонуємо 325 тисяч гривень, призначених на матеріальну допомогу бійцям зняти з статті видатків, і перекинути на статтю видатків відпочинок і проведення психологічної реабілітації воїнів. Такі зміни запропонували безпосередньо самі учасники бойових дій», – зазначила посадовиця.

Також вона зауважила, що луцькі учасники ООС пропонують збільшити бюджетні призначення на 400 тисяч гривень на адресну допомогу на оплату житлово-комунальних послуг.

Окрім цього, луцькі обранці громади рекомендували міській раді під час чергової сесії збільшити суму видатків для компенсації комунальних послуг для учасників ООС у 2020 році до 1 мільйона 200 тисяч гривень (попередня сума – 700 тисяч гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus