USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гроші мають працювати, або Як почати отримувати пасивний дохід

8 Грудня 2020 09:56
Більшість із нас задаються питанням, як нічого не робити і швидко заробити гроші, тобто людство завжди цікавилося, як примножити капітал, куди вкласти заощадження та як вигідно інвестувати.

Люди схильні робити заощадження. Але тільки частина з них змушують ці заощадження працювати. Але якщо Ви хочете пройти шлях, кінцевою зупинкою на котрому буде «фінансова незалежність», то пропонуємо Вам розібратися з поняттям «пасивного доходу».

Пасивний дохід – це дохід, що не вимагає щоденної діяльності. Цей дохід, як правило, отримується від активів, котрі перебувають у власності.

Інвестиції в нерухомість – один із найефективніших способів отримання стабільного пасивного доходу з мінімальним ризиком. Тому не дивно, що цей вид інвестування популярний не лише серед підприємців, а й серед звичайних громадян, які мають певний капітал і хочуть суттєво його примножити, та отримувати постійний пасивний дохід. Але для більшості «пересічних» громадян ця можливість є недоступною через високу вартість комерційної нерухомості і потребу в професійних знаннях для ефективного управління нею.

Якщо цей вид доходу Вас цікавить, то пропонуємо детальніше ознайомитися з пропозицією, котру підготувала «Атланта Нерухомість».

Компанія пропонує можливість з мінімальними ризиками придбати частку в комерційному приміщенні, котре здане в оренду і генерує постійний дохід.

Компанія бере на себе:

- пошук та укладення договорів з орендарями;

- ведення бухгалтерської та податкової звітності, отримання орендних платежів;

- побутове обслуговування об’єкту (укладення договорів на комунальні послуги, передача показників лічильників, отримання та оплата рахунків, реагування на можливі аварії та нестандартні ситуації тощо);

- рекламна кампанія об’єкту, тощо.

А в той час Ви:

- отримаєте щомісячні виплати згідно з обумовлених умов;

- додатковий прибуток при продажі об’єкту, оскільки з часом нерухомість має тенденцію до зростання вартості.

Якщо ж Ви, раптом, вирішили вийти з проєкту протягом 45-ти днів з моменту звернення, компанія викупить Вашу частку з розрахунку: ринкова вартість частки (нерухомого майна) мінус дисконт в розмірі 10%.

Вас зацікавила ця пропозиція?

Уся детальна інформація на сайті.

Матеріал опубліковано на правах реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus