USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гроші на зарплату «Луцьктепла» хотіли витратити на лічильники

28 Жовтня 2015 14:35
На кредитні гроші, виділені на заробітні плати ДКП «Луцьктепло», луцький депутат пропонував встановити лічильники.

Про це стало відомо під час засідання 80-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 жовтня.

Так, під час розгляду про надання кредиту задля задоволення потреб у заробітні платі ДКП «Луцьктепло» депутат Луцької міськради Юрій Вега запропонував частину кредитних коштів віддати на фінансування технічної документації, що стосується встановлення лічильників за індивідуальними проектами для лучан.

«В житлових будинках Луцька є проблем із встановлення лічильника за індивідуальними проектами. Існують ситуації, при якій люди охоче йдуть на спів фінансування, але виникає проблема – на плечі людей лягає тягар виготовлення технічної документації. Я пропоную зробити доповнення до рішення: зобов’язати ДКП «Луцьктепло» виготовляти проектну документацію власним коштом по мірі необхідності. А гроші на це взяти із кредиту», - зазначив депутат.

На це заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська різко відповіла: «Я не думаю що, на кредит «Луцьктепла» можна вирішувати такі питання. Це категорично неприпустимо», - відрізала посадовець.

Обранці громади її підтримали.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що для того, щоб погасити заборгованість із виплати заробітної плати працівникам, ДКП «Луцьктепло» надали дозвіл на отримання кредиту розміром до семи мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
депутат правий Показати IP 28 Жовтня 2015 14:53
кредитні ресурси спрямовуються на розвиток, а не на проїдання.
до правого до депутат правий Показати IP 28 Жовтня 2015 15:41
А ти с*ка голодний сидів? Ні то будеш!
азіров до до правого Показати IP 28 Жовтня 2015 16:03
Хватіт скігліть, бєрі лапату і копай
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 15:33
БОЖЕ ЯК ДОБРЕ ЩО ДО ВЛАДИ ПРИЙШОВ ПАЛИЦЯ ТО БУДЕ ЛУЦЬКТЕПЛО IВОДОКАНАЛ ДЛЯ ЛЮДЕЙ .
Igor до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 16:13
І ти в це віриш ?
Анонім до Igor Показати IP 28 Жовтня 2015 17:51
коментар було видалено
))))))))))) до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 19:55
))))))))))))))))) Бог і Палиця у одному реченні ? ))))))))))))) Бізнес інтерес і Палиця це є правда! Коли створять приватні підприємства, що дешевше будуть надавати послугт у обслуговування будинків. Скасують щомісячні побори на утримання (боржників це не стосується повинні компенсувати 100% несплат на ремонтні роботи на будинок) і дадуть людям самостійно обирати тип опалення (ліквідують монополіста КП Луцьктепло) тоді я за Палицю чи того хто це зробить! )))))))))))))))))))))
питання Показати IP 28 Жовтня 2015 17:14
питання може й доцільне, проте не в даний час і при даній критичній ситуації. думаю, що Вега має на що жити. а можливо він своєю зарплатою та доходами поділиться із працівниками Луцьктепла?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus