USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Гроза, град і річка посеред вулиці: недільна негода в Луцьку

3 Вересня 2023 12:48
Вихідний у Луцьку 3 вересня розпочався гучно – із грози та зливи.

У деяких мікрорайонах навіть випав град. У соцмережах містяни пишуть, що від крижаної атаки постраждали проспект Перемоги та 33-й мікрорайон.

Біля Варшавського ринку було годі проїхати – жвава магістраль перетворилася на річку.

Як повідомили в ГУ ДСНС Волині, у Луцьку на проспекті Відродження через сильний дощ такж сталося підтоплення. Рятувальники міської 1-ї державної пожежно-рятувальної частини вирушили на місце події та, використовуючи спеціальне обладнання, здійснили очищення зливних каналізацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Він Показати IP 3 Вересня 2023 13:03
Головне, що проспект Волі зробили
К.лучанин Показати IP 3 Вересня 2023 13:33
Не пишіть за весь Луцьк!!! Я живу в районі Львівської. В нас дощик тільки покапав із громом. Оце й усе. Якась аномалія в тих районах Луцька, постійно притягує грозу та зливи.
Василь Показати IP 3 Вересня 2023 14:19
Гроза і град-нормальні явища. А ось річки не було-просто утворилися калюжі внаслідок забитих зливових приямків.Не виконання своїх обов"язків Луцькводоканалом.Можуть утворитись навіть невеликі озера.Якщо Луцькводоканал буде займатись будівництвом стадіону для своєї футбольної команди і просити кошти у міськради-то в таких озерах може завестись навіть риба.
К.лучанин до Василь Показати IP 3 Вересня 2023 15:53
Просто цікаво, про які обовязки Луцькводоканалу говориш? Що , він має грозу відвести, чи що? Дійсно , каналізація стара, ще з радянських часів. На це треба дуже великі кошти. В отг Луцька їх нема і невідомо коли будуть. Про це знають в отг. Але, є ще одне але, ніяка каналізація з добрячою зливою не справиться! Щоб ви тут не писали про якісь приямки( про чистку ніхто не спорить). Наслідки злив є у Європі, Німеччина, Італія, Польща і т.д. І каналізація в непогана. Метро затоплювало. Ну це ж всі бачили. Наші дощові підтоплення дрібязкові, але треба усувати недоліки у водовідведенні. Головне зараз вигнати ворога з України!!!
Василь до К.лучанин Показати IP 3 Вересня 2023 19:08
При нормальній роботі зливової каналізації на місці приямку повинна утворюватись кругова воронка,як у ванні.Цієї воронки біля "надзвичайника" не видно,що вказує на забитий приямок.Або зверху сміттям.або внизу піском чи мулом.Скоро осінь,і як завжди,несподівано буде падати листя і йтимуть дощі.Отже.потрібно чистити каналізацію.Цілком вірно ви написали-"треба усувати недоліки у водовідведенні".
Анонім до Василь Показати IP 3 Вересня 2023 21:01
Воронки не було в тих місцях де утровились "озеро". Бачив навіть як у місті де має бути воронка, замість неї йде невеликий фонтан Це як взагалі. З одної частини, де знаходиться трохи вище, перетікає в нижчу частину. Заслонок немає, щоб такого не було. Весь электротраспорт, тобто тролейбуси стоять, проїхати не можливо.
Петро Показати IP 3 Вересня 2023 16:59
Потрібен дощ, щоб "надзвичайники" почистили "зливову каналізацію". А на що виділяються кошти з бюджету комунальним службам? Може ця позиція в бюджеті зайва? Постійно в тих місцях "потоп", як на Соборності біля РАГСу і на Карпенка-Карого під з/д мостом.. (це ще сніг не випадає останні роки)
Лучани Показати IP 3 Вересня 2023 17:12
Завтра лучанам викладуть розлоге інтерв'ю гєнєрального дірєктора Гуменюка у двох томах, про те як він буде боротися з підтопленням у майбутньому ! Прес-конференції, протоколи намірів, меморандум і курси підвищення кваліфікації з метою впровадження на підприємстві передових європейських технологій. Пане голово, невже ви не бачите, шо результати його роботи зводять нанівець авторитет влади ? Може краще з розумним згубити, аніж з ... знайти ? Вибори ж незабаром, а лучани вже свою негативну думку про роботу Луцькводоканалу склали остаточно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus