USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Гроза на Волині спричинила дві пожежі

20 Липня 2015 11:54
Негода минулої доби призвела до збитків власників двох приватних обійсть на Волині. Пожежі спричинив грозовий розряд.

Про це в коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Так, 19 липня о 03.55 надійшло повідомлення про пожежу в селі Залізниця Любешівського району. Полум’я зайнялося після того, як в дерев’яний житловий будинок влучив грозовий розряд. На місце події прибули два автомобілі рятувальників з Любешова та місцевої пожежної охорони села Залізниця. Вогонь знищив 50% покрівлі, пошкодив стелю та речі домашнього вжитку.

А в Камінь-Каширському районі в селі Рудка Червинська блискавка влучила в господарську споруду. Внаслідок грозового розряду загорівся хлів. Так, 19 липня о 23.10 надійшов дзвінок до чергової частини і за 10 хвилин прибули автомобілі з Каменя-Каширського та МПО села Тоболи, повідомляють в УДСНС. Рятувальники гасили полум’я близько півгодини. Вогонь знищив увесь дах, 50 % перекриття, пошкодив стіни. Внаслідок пожежі загинула корова, яку господарі утримували в цьому хліві.

Нагадаємо, у ніч з 18 на 19 липня через сильний дощ і шквальний вітер до 25 метрів на секунду, на території Волинскої області також вирувала негода.

На території наметового містечка турбази «Незабудка» у селі Світязь Шацького району впало близько 50 дерев. Травмувалося 7 людей, одного постраждалого шпиталізували у стані середньої тяжкості. Крім того, без електрики у Волинській області залишилося 42 населених пункти. Як інформують рятувальники, наслідки негоди вони уже ліквідували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сумно Показати IP 20 Липня 2015 12:28
RIP корова...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus