USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пожежа на Волині: згоріло майже 200 тонн сіна

14 Липня 2015 12:24
В результаті необережного поводження з вогнем згоріло майже 200 тонн сіна. Про це інформують у прес-службі Ковельської РДА.

Днями на пульт Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Старий Мосир Ковельського району.

До місця викликуна правили черговий караул ДПРП-21 УДСНС України у Волинській області селища Голоби, ДПРЧ-4 УДСНС України у Волинській області Ковеля, підрозділ МПО села Радошин та МПО села Дроздні. По прибуттю на місце встановили, що горить сіносховище СТзОВ «Зорі».

В результаті пожежі вогонь знищив перекриття сіносховища, 190 тонн сіна, пошкоджено металевий каркас. Сума нанесених матеріальних збитків встановлюється. Попередня причинина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

Також встановили, що сіно зберігалося з грубими порушеннями правил пожежної безпеки, а саме: сіно на відстані 5 метрів від основи не оборане захисними смугами не менше 4 метрів завширшки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus