USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гру волинських акторів побачили десять областей України

16 Жовтня 2008 11:09
У Львові Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка завершив гастрольну поїздку містами України, – повідомляють 16 жовтня «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Волинської ОДА, гасторі відбувалися в рамках акції до 75-х роковин голодомору в Україні з виставою «Прости і помилуй» Миколи Кузьо, що проходила за підтримки обласної державної адміністрації та Міністерства культури і туризму України.
Як уже повідомлялося, упродовж першого туру акції, що тривав з 7 по 26 вересня 2008 року, шевченківці показали цю виставу у 14-ти містах п’яти областей України – Черкаської, Луганської, Донецької, Кіровоградської та Вінницької. Другий тур тривав з 1 по 11 жовтня. У цей період показали 12 вистав у 9-ти містах України – Чернігові, Ніжині, Бердичеві, Житомирі, Новограді-Волинському, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Тернополі та Львові. Всього показано 33 вистави у 23-х містах десяти областей України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus