USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Грузія відкриває кордони для осіб, які працюють віддалено

17 Липня 2020 18:28
Грузія готова відкрити кордони для іноземців, які працюють віддалено. Пропозиція адресована тим, хто готовий залишитися в країні щонайменше на шість місяців, оголосила міністр економіки Грузії Натія Турнава.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Georgia Today.

«Ситуація з коронавірусом в країні визнана благополучною. Тому для іноземців це може бути шансом на зміну обстановки», – зазначила Турнава.

Щоб потрапити в Грузію іноземним фрілансерам і тим, хто працює віддалено, потрібно буде дотриматися двох умов – пройти 14-денний карантин за свій рахунок і залишитися в країні бодай на шість місяців.

Проект ініціював прем’єр-міністр країни, а розробили його в Національній адміністрації туризму.

Турнава вважає, що проект дозволить підтримати місцевий бізнес. Це власники ресторанів і готелів і люди, які надають житло в оренду. Країна залишається закритою для іноземного туризму, і фрілансери з-за кордону можуть стати значним джерелом доходу.

Щоб взяти участь в програмі, потрібно буде заповнити анкету на спеціальній платформі (вона вже розроблена, але поки не запущена).

З першого червня грузинська влада планувала відкрити країну для туристів. Але через погіршення епідеміологічної ситуації це рішення відклали.

Раніше грузинська влада дозволила легально залишатися в країні до 31 липня іноземцям та особам без громадянства, які не змогли своєчасно виїхати через пандемію коронавірусу. Зміни стосуються тих осіб, які легально перебували в Грузії на 14 березня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus