USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Грицюк про депутатський запит Гузя: «пустослів’я і демагогія»

23 Жовтня 2009 11:30
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь на сьогоднішній сесії нагадав про те, що деякі із представників ЗМІ не були допущені на минулу сесію. Також кількох із них не впустили на нараду, котра передувала приїзду Президента України Віктора Ющенка. Про це 23 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
«Усі журналісти повинні бути допущені» - сказав Ігор Гузь. Він закликав журналістів жорстко ставитися до таких випадків.
Назвавши слова пана Гузя «пустослів’ям», голова Волиньради Анатолій Грицюк поцікавився, хто із журналістів залишився ображеним. Ігор Гузь джерелом інформації назвав інтернет-видання «Перець по-ковельськи».
Депутат Олег Кіндер засумнівався: чи справді було звернення журналістів, чи пан Гузь «хоче покрасуватися»?  Пан Гузь відповів, що представники ЗМІ звернулися до нього в усній формі.
Керманич Волиньради підсумував розповідь депутата словами: «Демагогія чистої води».
Також Ігор Гузь озвучив проблему безпеки дітей в інтернеті. Він запропонував перед формуванням бюджету на 2010 рік провести круглий стіл на цю тематику,  а також створити відповідну програму про захист дітей в інтернеті. У її рамках він пропонує поширювати інформацію про он-лайн безпеку, вивчати це у школі у якості факультативу для школярів семи-чотирнадцяти років, вивчати міжнародний досвід, наприклад боротьбу із кібер-злочинами. Він додав, що в Києві існує спеціальна програма, котра блокує небезпечні сайти для дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2009 15:59
Чий би бицьо мичав, чи я б корова мукала... Грицюкізми та листи прем'єру - ось де "вишуканість" слова і конкретика справ! Правда, Анатолію Петровичу!
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2009 17:50
грицюк мудак!
Знаючий Показати IP 24 Жовтня 2009 01:05
Хто б Гузю не заздрив, але тут діло говорить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus