USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Грицюк писав листа не до Тимошенко, а до Романюка?

24 Червня 2009 10:45
Голова Волинської ОДА Микола Романюк пов’язує листа на адресу Юлії Тимошенко, в якому голова Волиньради пропонує зняти 2,5 мільйона гривень із будівництва Іваничівської лікарні, з політикою. Про це пан Романюк розповів учора, 23 червня, під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс», – інформують «Волинські Новини».
 
Микола Романюк розповів: «Мені з однієї сторони взагалі не зрозуміло, чому такий лист був написаний, бо він же ж прийшов, відповідно до діловодства, яке є в Кабміні, мені. І мене перший віце-прем’єр-міністр Турчинов зобов’язав дати відповідь Анатолію Грицюку. І так сам, мабуть, міністру Куйбіді».
 
Голова ОДА трішки вдався до історії: «Всі об’єкти, які фінансуються зі Стабфонду, опрацьовувалися в містах, районах. Ми збирали пропозиції голів РДА, райрад, узагальнювали це все. Цей перелік, який ми подавали в Мінрегіонбуд, із ним був знайомий Анатолій Грицюк. Я його запитував, чи є у вас якісь зауваження, заперечення, а у нього їх не було. Але, як видно із листа, у зв’язку з тим, що головний лікар у Іваничах – в «ЄЦ», а в Любомлі – там теж є питання. Таким чином, для перемоги партії «Батьківщина» потрібно зняти кошти з об’єкту, а передати туди, де буде забезпечено більше голосів на виборах».
 
 
«Якщо говорити про Іваничі, то там сьогодні: роблять операцію і вулицею везуть до реанімації. І я не знаю, як піднялася рука в Анатолія Петровича написати таке, щоб звідти зняти кошти. Там дійсно треба 18-20 мільйонів гривень, але за ці кошти там можна зробити перший поверх, операційну, реанімацію», – додав губернатор. Він запевнив, що відстоюватиме ці об’єкти до останнього.
 
Нагадаємо, що особистий прийом громадян головою Волинської обласної ради Анатолієм Грицюком 22 червня став полем словесних баталій та з\"ясування стосунків. Мешканці Іваничівського району обурені листом пана Грицюка до Прем\'єр-міністра Юлії Тимошенко і звинувачують його у задоволенні політичних амбіцій та лобізмі. Натомість сам голова облради звинувачення заперечує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Червня 2009 11:03
В Любомле тоже гравврач единоцентрист. Грыцюк делает все, чтобы окончательно прос...ть выборы БЮТу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus