USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Грицюк знає, як Ющенку лишитись «мужнім політиком»

7 Жовтня 2009 14:46
Зараз соціологія показує скорочення різниці в другому турі між Януковичем і Тимошенко. Однак, перемога демократично-західного вектору, який уособлює Тимошенко, можлива тільки в тому випадку, якщо всі демократичні сили в Україні об\'єднаються навколо цього кандидата – вважає голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.
Найбільшою підтримкою серед виборців користуються два кандидати на посаду президента: Юлія Тимошенко й Віктор Янукович. Інші  політики мають суттєво меншу  прихильність виборців, тому не можуть розглядатися як серйозні претенденти – вважає пан Грицюк.
«Тому звертаюся до cоратників Віктора Ющенка та інших кандидатів, що є прихильниками демократичної, прозахідної України: зараз не час сваритися, жорстко критикувати один одного, тим самим допомагаючи нарощувати рейтинг силам реваншу» - зазначає голова Волиньради.
«Свого часу у 2004 році, Юлія Тимошенко не висувалась як кандидат на президентських виборах, щоб перемогу отримав найрейтінговіший на той час представник демократичних сил Віктор Ющенко. Об’єднання та спільна праця привели тоді до перемоги. Вважаю, що Віктор Ющенко ще має шанс увійти в історію як мужній політик, здатний на рішучі кроки, якщо він перед загрозою перемоги Януковича підтримає Юлію Тимошенко» - каже Анатолій Грицюк.
«Сподіваюсь, що наші волинські помаранчеві побратими, зокрема народний депутат України Володимир Карпук, не будуватимуть свою кампанію на регулярній критиці уряду, допомагаючи цим Януковичу, не сіятимуть зневіру і апатію серед волинян, а знайдуть в собі сили підтримати Юлію Тимошенко» - каже голова Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 15:21
В губернатори мітить.
Михайло Наход Показати IP 7 Жовтня 2009 16:23
Прикро, що голова найвищого представницького органу Волині у нас фантазер - підтримка Ющенком Тимошенко неможлива, тому що Президент не може вдповідати за ЇЇ популістичну і волюнтаристську політику. Аще більш прикро, що голова облради не знає як звати, голову обласної організації "Нашої України", а закликає його до співпраці.
Олександр Показати IP 7 Жовтня 2009 16:24
Аноніму. І не тільки в губернатори. Від крісла Президента або спікера ВРУ теж не відмовиться :)) Але в даному випадку це тут ні при чому. Просто рекламує член партії свою лідерку - от і все.
Сергій Показати IP 8 Жовтня 2009 09:54
Правильна пропозиція. Це для Ющенка був би найкращий вихід з тієї ідіотської ситуації, в яку він себе загнав та ще й примушує виглядати ідіотами нормальних людей, як того ж Карпука. Я ніколи не повірю, що Карпук настільки тупий, як видає себе у своїх недолугих заявах. А Михайло Наход заручник своєї посади, от і меле аби що-небудь. Обєднуватися потрібно, а не лаятися. Грицюк правий.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2009 14:41
А я знаю як залишитися Грицюку не те що мужнім політиком, а хоча б здоровомислячою людиною!
Caramba Показати IP 15 Жовтня 2009 13:54
Тот кого поддержит Ющенко. Его отрицательный рейтинг потянет за собой и рейтинг того кого он поддерживает.
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2009 19:29
Тому, що Ющенковим заробітчанам (бо політиками їх назвати язик не повертається) байдуже хто стане президентом, аби не Тимошенко, на халяву може пройти тричі несудимий Янукович.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus