USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький міський голова знає, як подолати економічну кризу?

4 Листопада 2008 13:34
За словами Луцького міського голови Богдана Шиби, «я так відчуваю, що не всі зрозуміли, наскільки серйозна фінансово-економічна криза в Україні».  Проте міський очільник стверджував, що знає, «як забезпечити запас фінансів на 2009 рік». Про це він розповідав під час щовівторкової прес-конференції, – 4 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів пан Шиба, «найпростіший спосіб детінізації економіки – проведення прозорих земельних аукціонів». При цьому міський голова зазначив, що про них повинно знати якомога більше людей – «треба рекламувати їх на всеукраїнському рівні та нагнітати ажіотаж».
«Якщо будуть спроби перешкодити процесу аукціонів, застосовуватимуться жорсткі засоби», – попередив пан Шиба. За словами очільника Луцька, «від цього залежатиме, як ми житимемо у наступному році».
Як доповнила слова міського голови керівник ІАЦ «Луцьк» Мирослава Радавська, «багато було дзвінків після розміщення інформації про нерухомість на УНІАНі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Рієлтор Показати IP 4 Листопада 2008 13:47
Тільки дурень продає майно, коли воно найменше коштує!
Анонім Показати IP 4 Листопада 2008 13:53
Ще й Радавська,"розумаха", не забуває підгавкувати...ШЕФУ
Олексій ДУДИЧ Показати IP 4 Листопада 2008 14:18
халепа! То земельні аукціони в Луцьку знову не прозорі?.. чи вони завжди були такими?..
Психолог Показати IP 4 Листопада 2008 14:56
А це самонавіювання і боротьба зі спокусами. Хочеться щось замутити, а він собі каже: ні, Богдане! Прозорість, тільки прозорість!
Пані Моніка Показати IP 4 Листопада 2008 18:31
Ех... Таки "не всі зрозуміли, наскільки серйозна фінансово-економічна криза в Україні"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus