USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Губернатор наказав головам РДА «зайвих» чиновників забрати додому

11 Січня 2011 14:06
Голови райдержадміністрацій, які не виконують розпорядження стосовно скорочення чисельності штату, а натомість наймають нових працівників будуть утримувати апарат за власних кошт.
Такі заяву 10 січня озвучив під час селекторної наради голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
Він зазначив, що видав розпорядження на вимогу політики президента про проведення адміністративної реформи. Документ передбачає заборону розширення штатних одиниць управлінського апарату райдержадміністрацій.
Голова облради Володимир Войтович додав, що район, який не дотримається цієї вимоги «постраждає сам».
Клімчук зазначив, що голова Турійської РДА Олександр Дишлюк не лише не скоротив чисельність штату, а й додав нові шість одиниць.
«Саша, прийдеш сьогодні до жінки і скажеш, що шість штатних одиниць ти береш на своє штатне утримання. Привіт дружині передай, скажи, що з сьогоднішнього вечора ми кормимо шість чиновників райдержадміністрації, бо я їх всупереч розпорядженню Клімчука взяв в штат», - прокоментував Клімчук.
«На горіхи» за чотирьох нових працівників дісталося голові Любомильської РДА Олександру Дзядуку та голові Локачинської РДА Володимиру Мазуроку. Однак, останній за словами Клімчук «годуватиме чиновників» на пару із заступниками, адже він скоротив штатну чисельність апарату на одну особу, натомість до складу адміністрації додав п’ять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 11 Січня 2011 14:15
Я сподіваюся, Волинські новини через тиждень-другий поцікавляться, чим ця історія закінчилася? А то те, що Борис Петрович гарно каламбурити і усіх підколювати вміє - то всі знають. І всі про це пишуть. А коли його багаточисельні слова сходяться з ділом - щось не дуже відомо
Молодий до Читач Показати IP 11 Січня 2011 18:06
+100
VSC Показати IP 11 Січня 2011 16:39
"Саша, прийдеш сьогодні до жінки і скажеш" - это что, разговор двух друзей в баре, или это государственный чиновник проводит селекторное совещание? Как такое хамло могло работать в системе образования?
ЛітРедактор Показати IP 11 Січня 2011 19:52
Нехай займуться у цьому плані ще Луцьким районом,якщо це не пусті слова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus