USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

В Україні заборонили виїзд чиновників за кордон під час війни

27 Січня 2023 17:41
У п’ятницю, 27 січня, Кабінет міністрів заборонив виїзд чиновників за кордон під час війни. Зокрема, без поважних причин.

Про це повідомляє РБК-Україна.

«На виконання рішення РНБО Уряд схвалив постанову, яка забороняє на час війни виїзд чиновників за кордон без поважних причин», – написав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Зазначається, що народні депутати, чиновники, представники місцевої влади, прокурори, судді та інші посадові особи можуть перетинати державний кордон на підставі службового відрядження.

«Виїхати за кордон для переговорів, для лікування, для догляду за неповнолітніми дітьми – можна. Кататися на відпочинок – ні. На жаль, є ті, хто навіть під час війни не зрозумів цих базових речей. Тому було рішення РНБО, був відповідний указ президента України і тепер є відповідна постанова Кабінету міністрів», – підкреслив прем’єр.

Нагадаємо, 23 січня президент Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким запроваджуються обмеження на виїзд українських чиновників за кордон.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Микола Тищенко заявив, що перебуває у Південно-Східній Азії у відрядженні, налагоджуючи в інтересах України відносини з державами регіону. Крім того, він має намір продовжити своє «відрядження», розпорядження на яке у Верховній Раді не підписували. У п’ятницю, 27 січня, нардепа виключили зі складу парламентської фракції «Слуга народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зараз Показати IP 27 Січня 2023 18:17
вони всі похворіють)))
Анонім Показати IP 27 Січня 2023 18:28
всі, кому потрібно було, вже виїхали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus