USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Губернатор привітав діток-сиріт із днем Святого Миколая

19 Грудня 2008 15:46
Волинські діти-сироти отримали від Святого Миколая солодкі подарунки та святковий настрій. Маленьких волинян у Волинському обласному театрі ляльок привітав також голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, - повідомляє 19 грудня репортер «Волинських Новин».
Під час свята дітей розважали Дід Мороз та Снігуронька. А ялинку разом із малюками запалив волинський губернатор Микола Романюк. Він привітав усіх присутніх зі святом і побажав щастя та добробуту.
Також він поділився із дітьми-сиротами та їхніми опікунами радісною для нього новиною.
За його словами, сьогодні зранку він відвідував Луцький будинок дитини, у якому наразі перебуває тридцять дітей. «Хоча будували його з розрахунком на 120 малюків», – зауважив Микола Романюк. Тому він подякував від щирого серця усім опікунам, які в своєму серці знайшли тепло та любов для дітей, яких покинули рідні батьки.
Крім цього, Микола Романюк вручив орден «Мати-героня» Ніні Крикоті із Старовижівщини, яка народила та виховує дев’ять дітей.
По закінченню свята діти-сироти отримали від Святого Миколая солодкі подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus