USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Губернатор відвідав один зі своїх улюблених заходів

27 Квітня 2009 14:50
Сьогодні у рамках робочого візиту на Маневиччину голова Волинської ОДА Микола Романюк зустрівся із мешканками цього району, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Про це 27 квітня інформує репортер «Волинських Новин».
Згідно з Указом Президента України Віктора Ющенка, «за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку» це почесне звання присвоєно9-ти мешканкам району. Зокрема, відзнаки з рук голови ОДА Миколи Романюка сьогодні отримали Тетяна Город (село Комарове), матір 5-ти дітей; Людмила Карпенко (село Карасин), матір 11-ти дітей; Надія Мельник (село Гораймівка), матір 10-ти дітей; Надія Мельник (Гораймівка), матір 10-ти дітей; Ольга Мельник (селище Маневичі), матір 10-ти дітей; Надія Пилипчук (село Велика Осниця), матір 8-ми дітей; Наталія Случик (село Матейки), матір 9-ти дітей; Олександра Циплінська (село Велика Осниця), матір 5-ти дітей; Людмила Ярута (село Будки), матір 12-ти дітей.
Окрім того, матерів-героїнь привітали міні-концертом за участю місцевих виконавців, серед яких – і чоловічий ансамбль керівників та структурних підрозділів та установ РДА під керівництвом начальника відділу культури й туризму Василя Дарчука.
Микола Романюк у своєму поздоровленні побажав цим жінкам щастя та здоров’я і зазначив, що сьогодні є учасником одного із його улюблених заходів – вручати нагороди.
Хоча лишень позитивом це вручення не обійшлося. Попри те, що влада дуже допомагає багатодітним сім’ям, у розмові з головою ОДА жінки вкотре торкнулися проблем з будівництвом помешкань для родин, де виховується 10 і більше дітей (що реалізовувалося у рамках благодійного проекту влади та бізнесу «Зігрій любов’ю дитину»). Те, що матеріали на будинки є, їх уже не влаштовує. Вони залежуються, бо з будівництвом немає допомоги, – нарікали жінки.
Довідково:
На Маневиччині мешкає 1 583 сімей із трьома і більше неповнолітніми дітьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus