USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Губернатор Волині хоче вберегти від п’яних Патріарха Московського і всієї Русі?

28 Липня 2009 10:59
Волинська влада сприятиме в організації перебування в області Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. Відповідне розпорядження підписав голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, – повідомляє 28 липня репортер «Волинських Новин».
 
Відповідно до розпорядження, утворена оперативна робоча група з підготовки перебування у області патріарха. До неї увійшли 16 осіб, а саме керівники силових структур на Волині, управлінь облдержадміністрації, Луцький міський голова Богдан Шиба та Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк, голова Володимир-Волинської РДА Юрій Михалець та інші. Очолив оперативну групу голова ОДА Микола Романюк, а заступником став Святослав Кравчук.
 
У плані заходів з підготовки візиту очільника Російської Православної Церкви на Волинь – забезпечення безперешкодного руху кортежу, громадського порядку в місцях проведення заходів за участю Кирила. Микола Романюк розпорядився також «вирішити питання щодо заборони торгівлі алкогольними напоями в місцях зустрічі Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила з віруючими в радіусі одного кілометра». Відповідальність за це покладена на Луцький і Володимир-Волинський міськвиконкоми, а також на Володимир-Волинську райдержадміністрацію.
 
Окрім того, волинські посадовці мають «забезпечити місця для паркування транспорту та перебування груп паломників, організувати торгівлю продуктами харчування, забезпечити дотримання належних санітарно-гігієнічних норм у місцях зупинок груп паломників».
 
Контроль за виконанням власного розпорядження волинський губернатор залишає за собою.
 
Довідково:
 
Патріарха Московського і всієї Русі Кирил вже прибув на територію України. На Волині патріарх буде 3 та 4 серпня. У програмі візиту – відвідини кафедрального собору в честь Всіх святих землі Волинської, який будується у Луцьку, Свято-Успенського Зимненського монастиря і Свято-Успенського Кафедрального собору Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus