USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Латвія буде передавати Україні машини, які вилучили у пʼяних водіїв

18 Лютого 2023 07:36
Сейм Латвії в остаточному читанні одноголосно ухвалив поправки до закону про підтримку цивільного населення України – українському уряду передаватимуть машини, які вилучили у пʼяних водіїв.

Про це повідомляє Бабель з посиланням на місцеве видання Delfi.

«Наразі ми можемо продавати конфісковані у пʼяних водіїв машини, здавати на переробку або розбирати на запчастини, однак ми бачимо, що за нинішніх умов вони були б корисною підтримкою для народу України», – заявив голова Комісії з оборони Раймонд Бергманіс, який відповідав за просування законопроєкту в Сеймі.

Рішення про передачу цих машин у кожному конкретному випадку ухвалюватиме Кабінет міністрів. Процес передачі планують налагодити через організацію, яка співпрацює з урядом України та отримала конкретні запити щодо допомоги.

Раніше премʼєр-міністр Кришʼяніс Каріньш заявив, що коаліція досягла домовленості про те, що конфісковані у пʼяних водіїв автомобілі можуть бути передані для потреб української армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Золдат Показати IP 18 Лютого 2023 08:28
І вручити нашим пяним водіям
Анонім Показати IP 18 Лютого 2023 09:23
паралельно з цим відбувається внутрішній всеукраїнський пі***нг того, що погано лежить.
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2023 12:32
А чому і нам не передавати збройним силам автомобілі вилучені у п'яних водіїв в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus