USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Гуменюк – про нічну атаку: пріоритетами ворога були агропромисловість та енергетика

6 Квітня 2024 09:39
Під час нічної атаки ворога під загрозами ударів були промисловість, агропромисловість та енергетика. На Херсонщині відбулося влучання у сільськогосподарські підприємства.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Ворог продовжує використовувати підступну тактику точкових ракетних ударів, тероризуючи мирне населення. Росіяни також продовжують використовувати тактику мішаних атак, зокрема цієї ночі відбувались дронова, потім ракетна атаки. Пріоритетами атаки ворога були – промисловість, агропромисловість та енергетика», – сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що цього разу концентрованою була атака у напрямку Херсонщини, що, за її словами, не дуже типово, бо це прифронтова область.

«Розуміючи особливості пори року, ворог атакував сільськогосподарські потужності цього регіону, не даючи їм можливості відновлюватися після деокупації. Відбулось влучання у сільськогосподарські підприємства, але люди не постраждали», – підкреслила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь».

Читати ще: Сили ППО вночі знищили три крилаті ракети та 28 «Шахедів»

Гуменюк зауважила, що ворог використовував безпілотники типу «Shahed-131», «Shahed-136», які спрямовував з півдня. За її інформацією, цієї ночі підрозділи Оперативного командування «Південь» знешкодили 3 дрони у Запорізькій області, 3 – у Дніпропетровській, один у Миколаївській, 7 – на Херсонщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus