USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ранкова російська атака забрала життя мирних жителів із шістьох областей. Які міста постраждали

29 Грудня 2023 15:20
Через ранкову ракетну атаку Росії по території України є загиблі мирні мешканці в шістьох областях України.

За даними Харківської обласної прокуратури, 29 грудня близько з 5:00 до 8:00 російська армія завдала масований ракетний удар по Харкову. За три години окупанти вдарили по місту 22 рази. Відомо про трьох загиблих та тринадцять поранених.

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки. Попередньо, ворог бив по місту ракетами типу С-300.

Читати ще: У повітряному просторі Польщі виявили невідомий об’єкт, який залетів під час атаки Росії на Україну

Як повідомили в Офісі генпрокурора, вранці російські окупаційні війська здійснили масований обстріл інфраструктури Запоріжжі. Ракети поцілили у різні райони обласного центру. Пошкоджено декілька місцевих підприємств. Дві домівки приватного сектора міста зруйновані вщент, інші зазнали пошкоджень.

Кількість загиблих в результаті ранкового ракетного удару по Запоріжжю становить 6 осіб, зазначили в ОВА.

Збройні сили рф здійснили повітряну атаку різними видами ракет по столиці. Повітряна тривога в Києві тривала 2 години 42 хвилини. Зафіксовано падіння уламків у Дарницькому, Святошинському, Подільському та Шевченківському районах столиці, інформують в Київській обласній прокуратурі.

За даними мера Віталія Кличка, 28 людей постраждали внаслідок ранкової атаки на столицю. 25 постраждалих госпіталізували в медзаклади міста. У Шевченківському районі. З-під завалів складського приміщення дістали тіла трьох осіб.

Також до шести зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Дніпру. 28 людей поранені, серед них 1,5 річна дитина, уточнив очільник ОВА Сергій Лисак.

Як інформували, сьогодні російська армія також атакувала Одесу, Львів та Конотоп. Обстріл Одеси забрав життя трьох людей, а обстріл Львова – одного.

Нагадаємо, вночі ворог завдав масованого ракетного удару по Україні, під час якого росіяни застосовували всі види озброєння, крім «Калібрів». Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із підрозділами Сил оборони України знищено 27 ударних БпЛА «Shahed-136/131» та 87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus