USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Гунчик хоче звільнити усіх посадовців-пенсіонерів

9 Лютого 2015 11:50
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик звернувся до власних заступників з дорученням покласти йому на робочий стіл перелік усіх пенсіонерів, які «затрималась» на чиновницьких кріслах.

Про це стало відомо під час оперативної наради сьогодні, 9 лютого.

Так, очільник області наголосив, що, на його думку, управлінська система буде до тих пір «законсервована», доки крісла посадовців не посідатимуть представники нового покоління – молодь. Натомість він зазначив, що усіх пенсіонерів, які «засиділись» на посадах, пора «попросити на заслужений відпочинок»:

«Якщо ми не будемо висувати на керівні посади у районах, містах та селах молодих людей, управлінська система ще довго буде законсервованою. Тому особисто даю доручення заступникам покласти список усіх пенсіонерів області на мій стіл. Я хочу подякувати цим людям за роботу, й, можливо, залучити їх на підготовку майбутньої зміни. Й відпустити з Богом. Бо до влади повинні прийти нові люди. Усю роботу чиновників потрібно побудувати геть по-іншому. Й лише тоді настануть зміни», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 77
Анатоль_ Показати IP 9 Лютого 2015 12:01
А цього робити не треба! Хоче працювати пенсіонер-хай працює!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 9 Лютого 2015 12:43
Мало ЩО і ХТО хоче...
лучанка до Анатоль_ Показати IP 9 Лютого 2015 14:18
має бути здоровий глузд і совість! пенсіонер, що має розсипатись на роботі від старості?!дожив до пенсії, попрацював ще рік-два і йди діду-бабо на пенсі, звільни місце іншим людям, яким ще треба ростити дітей!Вже доходить до абсурду-вчительці за 70 років, повний маразм і по відношенню до предмету, і по відношенню до дітей, а зі школи її не випреш... А скільки молодих вчителів не можуть знайти роботу саме через таких старих пердунів(вибачте)?!
оксана до лучанка Показати IP 10 Лютого 2015 16:58
так в головно в середній школі є така вчителька математики думає всі гроші заробить....ні сорому ні поваги
Корінний лучанин до Анатоль_ Показати IP 9 Лютого 2015 16:11
Гунчик явно щось "не доганяє" , щось лепече сам того не розуміючи! ЯВНИЙ ВІДСТІЙ! ВІН ТО САМ ЯКОГО ВІКУ? По-друге, звільнивши працівників пенсійнрго віку ЗБІЛЬШУЄ ОТУ АРМІЮ ПЕНСІОНЕРІВ В УКРАЇНІ. Що він в цьому "не січе"? Потім ВЕРЕЩАТЬ, що у нас працюючих мало! Л. БОЛЬЦЕРОВИЧ з цього приводу вже сказав , що в УКРАЇНІ багато ПЕНСІОНЕРІВ ЗА ВІКОМ , бюджет УКРАЇНИ вже не витримуює навантаження - 16% від ВВП плата пенсіонерам , ЦЕ ВЕЛИКА РОЗКІШ! Напевно, ГУНЧИК хоче відзвітуватись перед ПОРОШЕНКОМ за "скорочення" апарату , сам не розуміючи НАСЛІДКИ! ПОРОШЕНКО вже наклав ВЕТО на ЗАКОН про продовження терміну до 2022р виходу жінкам на пенсію. Пенсійний вік СКОРО ВСІМ ПІДВИЩАТЬ! Звичайно, молоді кадри теж треба щоб були! АЛЕ ВСЕ ТАКИ ЗАРПЛАТА ДЛЯ МОЛОДІ ПОВИННА бути високою, щоб ПЕРСПЕКТИВА БУЛА ! А ПЕНСІОНЕРИ НЕХАЙ ДОПРАЦЬОВУЮТЬ, бо там і так з/п НЕВИСОКА . Видно, що ВЛАДІ ПРАВА РУКА РОБИТЬ НЕ ЗНАЮЧИ ЩО РОБИТЬ ЛІВА!
розум до Корінний лучанин Показати IP 9 Лютого 2015 20:19
Пенсіонери можуть піти працювати вахтерами, а не в чиновницьких кріслах сидіти. Дістали вже ті пожиттєві посади.
лучанка до Корінний лучанин Показати IP 10 Лютого 2015 14:58
а працюючі пенсіонери відмовляються від пенсії?! чи отримують пенсію і зарплату?! Досяг пенсійного віку - йди, людино, на пенсію і не займай робоче місце!
місцевий Показати IP 9 Лютого 2015 12:05
Найбільше чиновників сидить в інституті удосконалення вчителів.Це дикий ужас.Гребуть по 70-80 років. Установа,яка нікому ен потрібна,кого і чого вона вчить.Тільки даром визивають нас вчителів,всяку дурню заставляють писати.А які гроші получають ці чинуші,за що?Які витрати з бюджету іде на них, а пенсії у них то заслужені.Жах
Вчителька до місцевий Показати IP 9 Лютого 2015 17:54
Ой, шановний, як правильно ви написали! Сидить купа тих, хто має педагогічну освіту і не зміг працювати в школі, бо там напряжно, а ці "підагоги" не дуже трудитися хочуть. Легше посидіти в кабінетиках, щось там на курсах непотрбне і ...надцтирічної давності з листочка почитати. А після проходження курсів ще й дивляться, щоб конверта їм вручили. Невже не можна організувати якийсь центр перекваліфікації для вчителів при СНУ. а цих нероб розігнати?
Лось до місцевий Показати IP 9 Лютого 2015 18:24
Подивіться на кількість "лайків"(плюсів) і стане ясно, що абсолютна правда. Особливо з "потрібністю" даного інституту в такому вигляді. Вчителі на курсах, так званих, більше можуть навчити тих спеціалістів деяких, так званих. Ось де економію шукати.
Анонім Показати IP 9 Лютого 2015 12:06
а молодим де працювати, поки пенсіонери не напрацювалися
Дмитро Показати IP 9 Лютого 2015 12:07
давно пора було це зробити
123 Показати IP 9 Лютого 2015 12:08
нехай працюють, але не на керівниїх посадах
Коля Показати IP 9 Лютого 2015 12:18
Пенсіонери краще ще праюють і відповідальніші за молодь і вихованіші. А молодь тільки гроші давай а робити їм ох як не хочеться вони на роботі мріють куди поїхати за кордон як провести час за пивом і так далі. А та молодь що дійсно розумна вихована і так далі вони завжди найдуть себе
Каріна Показати IP 9 Лютого 2015 12:21
Ужас ! хай ркаще гунчик корупціонерів повиганяє ті що на джипах їздять ті що живуть у вілах ті що відпочивають постійно ті що накрали і далі займаються корупцією. Повиганяйте і люструйте тих що треба а не набираете щоб і далі корупція процвітала. Якщо виганяти то всі і всіх набирати нових .
Анатоль_ до Каріна Показати IP 9 Лютого 2015 12:28
не начасі! треба ще потерпіти!
Марина до Каріна Показати IP 9 Лютого 2015 12:36
Правильно! Дубняк на джипі їздить і апаратом керує!!!
зоя до Марина Показати IP 9 Лютого 2015 12:51
Сила силенна пенсіонерів сидить в методичних кабінетах! Й далі сидітимуть!
Анонім до зоя Показати IP 9 Лютого 2015 12:55
А ота жiночка з канцелярiї управлiння освiти довго там буде? За 60, ледве ноги пересуває, а поки щось допросишся на комп'ютерi то день витратиш.
Не пенсіонер і не мо до Марина Показати IP 9 Лютого 2015 14:36
Так то ж ДУБ няк! А ти хто?
Баба Iра Показати IP 9 Лютого 2015 12:53
Нiкуди я не пiду. Знаю як викарабкуватись з таких ситуацiй, хай молоде мене навчить, а я з передовим досвiдом залишусь працювати!
Анатоль_ до Баба Iра Показати IP 9 Лютого 2015 13:16
Ми з Наталею Семенівною палко підтримуємо Вас! Є сили у пенсіонерів-треба нам усім працювати! Люди нам за це подякують!
бабуся до Анатоль_ Показати IP 9 Лютого 2015 14:33
є сила - працюй на городі! А не сидить старе ху@ло і не дає працювати іншим...Саме через таких старих м*даків і му*ачок підвищують пенсійний вік! так що люди не подякують, а плюються!
баба Наталя до Баба Iра Показати IP 9 Лютого 2015 14:30
ви з категорії чогось, що ніколи не тоне? свій передовий досвід залиште своїм онукам!
Анонім Показати IP 9 Лютого 2015 13:05
Молодь потрібна а не старі пердуни по 65, 70. іт.д. Куди молоді йти на базар з вищою освітою. А пенсіонері нехай передають свій досвід на віддалі. Подивіться що робиться по школах, по музичних школах. Ледь човгає гогами а не уступить місця.
Анжела Показати IP 9 Лютого 2015 13:16
Правильно Гунчик давно пора. Попридумували якісь методичні кабінети ,Інституту позадипломної ще б придумали б інститут вільного часу, як з фльму "Забута мелодія для флейти".
Бацанська Показати IP 9 Лютого 2015 13:27
Як же та молодь дiстала! спробуй проживи на ту пенсiю! Молодь має здоров'я на базарi торгувати, а я не маю, думаю я заслужила за 30 рокiв роботи завершити старiсть у теплому кабiнетi, в якому провела майже все життя, а молодь хай себе знаходить, пропрацює 30 рокiв i потiм буде нити, щоб не йти на пенсiю!
111 до Бацанська Показати IP 9 Лютого 2015 13:38
....а де ж та молодь попрацює 30 років якщо вас палкою не можна виперти на пенцію......
лучанка до Бацанська Показати IP 9 Лютого 2015 14:27
бабо, вас задрипаним віником треба гнати! дітей виростили? от нехай діти вам і допомагають - додають до вашої пенсії! А молодим треба ще своїх дітей годувати! і молодь сучасну не "гребіть під одну гребінку"! ваші діти-внуки теж шукають роботу чи ви їх прилаштували в теплих кабінетах - секретутками чи кимось вищим?
Ну Показати IP 9 Лютого 2015 13:30
тоді деякі управління доведеться повністю ліквідувати. Бо коли в управлінні 95 % пенсіонерів то комуж працювати? Задумка хороша, але, як завжди, з області казочок. Щось на зразок розрекламованої охорони усього і всюди. Аж на цілу добу вистачило ініціативи.
УКР. Показати IP 9 Лютого 2015 13:43
Правильно.
міла Показати IP 9 Лютого 2015 14:15
думка гарна, а то декого будуть скоро в гробу виносити із теплих кабінетів. заробив пенсію - шуруй внуків глядіти або посуду в барі мити. а то усе життя прокрутиться на стільці, а на старості ще й якусь спілку чи фонд очолить і поки амінь не заспівають, доти не уступить.Але чи Гунчику вдасться реалізувати свою мислю, чи знову порожнім звуком це окажеться?.
Пенсіонерка Показати IP 9 Лютого 2015 14:41
Все вірно. Доробили до пенсіїї-уступіть місце молоді, Деякі пенсіонери впевнені що без них не обійдуться.Незамінних немає.На пенсії найдіть заняття для себе.Молоді тех потрібний стаж.
чиновник Показати IP 9 Лютого 2015 15:05
Рішення вірне, тільки проблема в тому, які люди прийдуть на вакантні місця? Адекватна людина зі здоровим глуздом і хорошою освітою ніколи собі не дозволить працювати на 1,5 - 2 тисячі гривень, хіба що та, що на інвалідному візочку, верхній троль міла, чи дружина багатого бізнесмена. Тому з кожним роком чиновницький світ дедалі більше поповнює лайно з дистанційною "освітою" чи з дипломом луцького біотехнічного, бездарі-журналісти, вчителі, чи бездарі-виробничники типу дубняка і інше лайно. Є хороший приклад підбору чиновників в південно-азійських країнах-"тиграх" - Південній Кореї, Сингапурі, Гонконгу і Тайвані, які вже багато років демонструють дуже високі темпи економічного зростання. Були запрошені спеціалісти з усього світу, службовцям була запропонована зарплата в доларах США з пяти нулями, і вона себе окупила. Ларчик просто відкривається.
чиновнику до чиновник Показати IP 9 Лютого 2015 15:12
не для всiх 1,5 - 2 тис. грн. - це мало. Мало хто i мало кому буде зараз платити бiльшу зарплатню. Пiвтори тисячi на дорозi не валяються.
питання до чиновник Показати IP 9 Лютого 2015 15:17
Скажiть чиновнику, як розумiти випадки, коли людина просить iншу людину пройти фiктивно конкурс на ДС i програти, щоб її взяли, бо вона "порiшала роботу", але, щоб все було законно має бути конкурс з декiлькох людей.
Один Показати IP 9 Лютого 2015 15:09
маленький нюансик. Починати потрібно з зарплатні. Ну не хоче молодь іти на зарплатню у 1000-1500 гривень. А у більшості (дрібних чиновників таки абсолютна більшість) якби не вислуга, то якраз саме така зарплатня. А доки "наслужить" на більшу то уже і пенсіонер. І ще одна біда - скорочують у нас, як правило, не тих хто працює, а тих хто пише усілякі непотрібні плани, схеми і т.д. Бо тому ж Гунчику зовсім не цікаво чи певна робота виконується насправді, йому головне одержати від управління папірець яким він прикриє власну дупу перед , ну скажімо, Яценюком. І так аж до самого верху. Так що "бумаготворцям" скорочення не загрожує незалежно від віку.
Анонім до Один Показати IP 9 Лютого 2015 15:14
Я хочу на держслужбу, зв'язкiв не маю, зайшовши на сайти управлiнь ОДА роздiлу з вакансiями не знаходжу. Хiба що в апаратi ОДА, i то вiдкритi для галочки.
І не шукайте до Анонім Показати IP 9 Лютого 2015 15:27
нічого не знайдете. Звісно є місця, але навіть "не хлібні" виключно для своїх. У кожного "вагомого" чиновника купа рідні у навколишніх селах і усі вони прагнуть до міста. У село виключно на свято і з великими торбами. от так і виживають на мізерну зарплатню, зате не свинопаси. І гордо можуть сказати, що працюють у ВОДА,
Лучанка Показати IP 9 Лютого 2015 15:32
Які ви всі погані.А як цьому бідному пенсіонеру не чиновнику чи державному службовцю,менту чи пожеженику у якого 5-10 итсяч пенсія, а простим людям. У кого 1200.За комунальні не заплатимо,бо вже більші, а будуть 4000 тисячі. А ліки,які необхідні кожен день, а їсти нема за що.Де ми зарбимо,коли здоровячка нема.Та рідко хто сидить до 70- 60-потолок. Та й яка зарплата у рядового бюджетника. Не дивіться на директорів і застпників будь якох установи,Вони самі собі беруть скільки захочуть.Кажете діти, а вони багато нам дають,вони хочуть з нас. Ото виростите своїх, віддасте все, а ми їм непотрібні,бо в них свої діти.На жаль- це реальність.Так,що не завидуйте простому люду, завидуйте чиновникам, ворам і хабарникам,от їх і потрібно гнати. А цей Гунчик уже обнаглів, Бога не боїться, вже набрався вище голови, *** Він багач, бідних не розуміє, але перед Богом рівні всі. Гроші не потрібні нам в моглилі.Так зачем же ради цієї пилі ,люди перестають бути людьми.
Анонім до Лучанка Показати IP 9 Лютого 2015 15:57
а я маю 917 грн. допомоги по безробiттю, бо блату нема, i дiти мої теж їсти хочуть. Я мрiю про тих 1248 грн. щомiсяця, лише менi без зв'язкiв i цього не свiтить.
розум до Лучанка Показати IP 9 Лютого 2015 20:32
Значить погано виховали дітей, якщо Ви їм не потрібні.
123 до Лучанка Показати IP 10 Лютого 2015 12:09
Шановна, а чому я, перепрошую, повинен за вас перейматись більше, ніж за себе? У мене взагалі ніякої пенсії немає, а завдяки вам і таким,як ви ще й зарплати. Майте совість!
баба Наталя до Лучанка Показати IP 10 Лютого 2015 15:13
значить, так виховали своїх нащадків, що тільки "хочуть від вас"!а чому ви не згадуєте бідного випускника вузу, якому через пенсіонерів нема де працювати?! Йому ще одружуватись, родити і ростити дітей! Я маю дорослих дітей, онуків, але нічого вони "від мене" не вимагають - навпаки, питають, чи нам з чоловіком нічого не треба! Ви зі своїми 1200 "сидите" на субсидіях, як воші. на кожусі! В тролейбусі не платите- коли заговорили про адресні виплати на проїзд, ви ж підняли гвалт, як свині недорізані...
1111 Показати IP 9 Лютого 2015 15:56
маючи дохід 1 млн 200тис за 2013 рік і не таке можна казати....
Закон Показати IP 9 Лютого 2015 15:58
Поперед закону нехай не пригає.
розум до Закон Показати IP 9 Лютого 2015 20:37
А що в Україні є якісь закони... Не смішіть
Петро Показати IP 9 Лютого 2015 16:10
Якщо пенсіонер працюе,як і працював, приносить користь,то хай працюе. Е пенсіонери,які вже не можуть повноцінно працювати - на 0,5 ставки. Найбільша проблема в непотрібних управліннях ОДА. Ото поскорочувати треба,бо то сидять неуки,дармоіди,які нулюють все,навіть грамотні починання керівників зводять на нівець,бо і донести грамотно ті починання не можуть до суспільства. Тільки шкодять.
Корінний лучанин до Петро Показати IP 9 Лютого 2015 17:12
ТА ШТУКА В ТОМУ, ЩО ОДА ЦЕ МОНСТР і ПЕРЕЖИТОК ! ТІЛЬКИ ПРО ЦЕ НЕ ХОЧУТЬ ГОВОРИТИ, тільки ще торік весною КУЛЯ В ЛОБ якось обмовився а потім різко затих. ХТО ЦЮ ОДА і ЙОГО ОЧІЛЬНИКА, в УКРАЇНІ КОЛИ ОБИРАВ? В НАС ВИБОРНИМ ШЛЯХОМ ОБИРАЄТЬСЯ ОБЛ. РАДА, А РЕШТА ВСЕ ВІД ЛУКАВОГО! Таким чином ота вся БРАТВА СИДИТЬ НА ПЛЕЧАХ У НАРОДУ! А хоче ПОРОШЕНКО , щоб були ОДА то нехай в кожній області буде представництво із 5-10 чол. і ВСЕ!!! А то розвели "губернаторів"-призначенців із КОМАНДОЮ по СТО ЧОЛОВІК в кожній області і ВЯРНЯКАЮТЬ ПРО РЕФОРМИ . Для чого така ВЕРТИКАЛЬ ВЛАДИ? ЩО ВОНИ ВИРІШУЮТЬ? Є ОБЛРАДИ ДЛЯ ЦЬОГО.
петро до Корінний лучанин Показати IP 9 Лютого 2015 21:27
Погоджуюсь з думкою,що виконавча влада повинна бути залежною від облради,а представництво президента з декількох чоловік мае представницькі,законопроектні, на рівні області,повноваження,доведення думки Президента до суспільства і т.і. Ми ж в парламентсько-президентській краіні. Менше надчиновників-більше продуктивноі роботи.
Чиновнику Показати IP 9 Лютого 2015 16:21
а крім дубняка яке ще там лайно працює?
Анонім до Чиновнику Показати IP 9 Лютого 2015 16:30
валєнтiна.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Лютого 2015 17:34
згреба
валєнтіна до чиновн Показати IP 9 Лютого 2015 16:33
Простіше відповісти, яке лайно там не працює. Так швидше буде.
dfds до валєнтіна до чиновн Показати IP 9 Лютого 2015 17:33
А яке не працює? Одних хапуг на iнших змiнили.
Невже Показати IP 9 Лютого 2015 17:39
Я не вірю, що звільнять 80- річного працівника кіностудії Бориса Ревенка, в той час як скорочують працівників Волинського телебачення, то кіностудії тільки додають ставки, і не позбавляють права оренди за 1 грн. на рік, як бібліотеки чи освіту і планету. Отут маразм процвітає!!!
Світло в кінці тунел до Невже Показати IP 9 Лютого 2015 19:25
Складна ситуація у відділі освіти Любомльської РДА(методичний кабінет: з 11 методистів вже сім пенсіонери по віку , з них половина більше 60 років) Молодих витясняють з роботи пенсіонери.Начальник намагається врятувати свою вірну гвардію і тратить максимум сил для цього, навіть зрізав зарплату , аби не вигнати своїх любих друзів-пенсіонерів. Пора вже і честь мати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дожили шановні, допрацювали до пенсії по віку,, на пенсії по десять років сидете, то дайте дорогу вже нарешті .........молодим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ми все розуміємо але в нас в школі теж не можемо вигнати пенсіонернів бо всі кивають на районо.всім наші молоді проблеми байдужі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Педагог до Світло в кінці тунел Показати IP 9 Лютого 2015 21:52
Та хіба це тільки в Любомлі, а в Горохові в районо теж з десяток пенсіонерів сидить.важко їм матеріально, а молоді і вправду нема куди подітись з педагогічною освітою.Не ображайтесь, колеги, але важкі часи настали...
Медик до Педагог Показати IP 10 Лютого 2015 09:48
В Горохові така ситуація не тільки в освіті, але й в медицині. Деяких попід руки водити на роботу будуть, бо вони мають величезний досвід роботи і їм заміни немає.
Лаконічний Показати IP 9 Лютого 2015 19:30
Усіх пенсіонерів - на пенсію.
Корінний лучанин до Лаконічний Показати IP 9 Лютого 2015 20:00
ТАВТОЛОГІЯ ЯКАСЬ! Пенсіонери вже й так на пенсії . А тут фейки якісь ліплять бездумно +. ПРАВИЛЬНІШЕ СКАЗАТИ: ЛЮБІ ПЕНСІОНЕРИ , СПАСИБІ ВАМ за ПРАЦЮ! ДО ПОБАЧЕННЯ ! Ви більше вже не на РОБОТІ !
Катя Показати IP 9 Лютого 2015 19:55
То Гунчик теж хай шурує, йому ж вже 57, а то самі старі пердуни на керівних посадах сидять до смерті, а таких самих нижче по посаді виганяють-як це розуміти, а пенсійний вік збільшили до 65р., то куди іти людям-зразу на кладовище? То самі туди валіть, від вас толку всерівно нема, шановні гунчики і к.
до чиновнику Показати IP 9 Лютого 2015 20:09
Хто-хто, як ніби ви не знаєте: Дубняк, Козюпа, Чубара...
Володимирський Показати IP 9 Лютого 2015 21:25
сьогодні поховали,чинного директора 5 школи - мав 71рік , а в колективі залишились й далі працювати ще 11 пенціонерів . Молоді педагоги - в Польшу і на ринок - такі реалії сьогодення .
петро до Володимирський Показати IP 9 Лютого 2015 21:55
Та ви щось наплутали з директором 5 школи.
Володимирський до петро Показати IP 9 Лютого 2015 22:31
Так у Володимирі - Волинському директором 5 школи був дотепер Коренівський А.А. Земля йому - пухом .
Волинь Показати IP 9 Лютого 2015 21:34
Геть старих пердунів ! Якщо вони не напрацювалися до пенсії, то значить вони не напрягалися на роботі, сиділи в теплих кріслах . Значить гнати їх в першу чергу ! Молодим давайте можливості. Вже Клімчук думав "працювати " до ста років. Не вийшло ... Вигнав народ Клімчука з таким позором та й настав йому кінець.
Молода до Волинь Показати IP 9 Лютого 2015 22:30
Клiмчука не Вам судити, Вiн жив Волинню!!! А пенсiонерiв i правда на пенсiю з ОДА вiд чиновникiв до секретарок-канцеляристок!
777 Показати IP 9 Лютого 2015 22:09
Чого може навчити вчитель пенсіонер, як може налікувати лікар пенсіонер, куди може дорулювати керівник пенсіонер ??? Шана Вам люди поважного віку, дивлячись на Вас ми бачимо і свое майбутне,такими і ми можливо будемо ,але держава повинна робити поступ вперед. Дорогу молодим.Фантастика як до такоі надзвичайноі істини додумався наш губернатор.
111 Показати IP 10 Лютого 2015 08:51
З початку потрібно починати із Голови обласної ради, який заключає контракт із керівниками пенсійного віку на 3-5 років.
Туризм Показати IP 10 Лютого 2015 09:10
А пенсіонера Леоніда Толстіхіна, який хоче і пищить, що буде працювати на посаді директора ЦТСЕ аж до 100 років звільнять чи ні?
Анонім до Туризм Показати IP 10 Лютого 2015 09:42
Нiколи! Загрева з ним не хоче працювати навiть та навiть вона боїться зачепити.
справедливий Показати IP 10 Лютого 2015 09:24
чим керується голова обласної ради коли продовжує контракти з керівниками закладів на 3-5 років якщо тим керівникам уже більше як 60-63 роки. А ці керівники навіть не хочуть іти працювати просто лікарями тільки давай йому посаду головного лікаря.
55555 Показати IP 10 Лютого 2015 21:13
А якщо керівникові 74??? Хіба можна в такому віці керувати обласною установою?!
55555 Показати IP 10 Лютого 2015 21:15
Наприклад, лікарнею?
До 55555 Показати IP 11 Лютого 2015 11:24
Я ще ж чергову хатку недобудував, то дайте ще мені побути, ще пару збудую і в 100-на пенсію, то ви всі старієте, а я молодшаю-щороку пару років назад відкидаю-і вічно молодий я, Сидор Іван!!!
ще не пенсіонер, але Показати IP 27 Квітня 2015 17:33
Люди добрі, що з вами робиться, куди поділась Совість, Милосердя, Повага, Любов, і всі християнські чесноти, з якими Ви, гадаю, зростали коло маминих грудей? Чому така ненависть до старших людей, ваших же батьків. Запамятайте: ніхто у цім світі нічийого місця не займає, кожному визначено своє, не від доброго життя пенсіонер плюсує 1000 пенсії до 1000 грн. зарплати. І не всі пенсіонери скриплять, як ви смієте ображати. Спиніться, бо не знаєте, що вас чекає і якою буде ваша старість, а вона повірте, не за горами. притчу знаєто, як син батька вивіз в ліс, а через деякий час пораду ні в кого було взяти... Думайте, молоді і гарячі, думайте про ЖИТТЯ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus