USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гунчик усуває громадськість від участі в колегії ОДА

29 Серпня 2017 11:35
Рішення Володимира Гунчика про виключення зі складу колегії облдержадміністрації голови громадської ради при ОДА може мати політичне підґрунтя і є кроком до руйнування прозорості та демократичності влади, - вважає голова громадської ради Олександр Волянюк.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Олександр Волянюк, про рішення голови ОДА йому стало відомо лише з публікацій у ЗМІ і йому невідома причина такого кроку голови облдержадміністрації, оскільки досі усі голови громадської ради завжди входили до складу колегії ОДА. Наразі це орган при голові ОДА, який вирішує стратегічні питання подальшого розвитку області.

Такі дії, на його думку, дискредитують Володимира Гунчика як керівника, оскільки той зробив ще один крок до того, щоб зруйнувати демократичність та прозорість влади, відсторонивши в особі голови громадської ради громадськість області та активних громадян від діяльності ОДА. Зауважимо, у розпорядженні йдеться не про виключення Олександра Волянюка особисто, а про виключення голови громадської ради зі складу колегії ОДА.

Голова громадської ради при ОДА зазначає, що йому жодного разу не надходило попереджень про виключення зі складу колегії, досі він пропустив лише одне засідання колегії з поважних причин. Навесні, коли під час одного з засідань колегії не міг зібратися кворум, до нього телефонували багато разів, аби він прибув на засідання. Він зауважує, що не хоче вірити в те, що дії голови ОДА пов’язані з якимсь політичними моментами, чи тим, що Олександр Волянюк є прес-секретарем ГФ «Варта порядку». Адже Володимир Гунчик жодного разу не мав з ним розмов на цю тему.

У світлі останніх подій, зокрема обшуків в офісі громадського формування та у його керівника Олександра Тиводара, намагання негативно висвітлити діяльність формування у деяких ЗМІ, можливо, на думку Олександра Волянюка, вплинуло на рішення голови ОДА.

Він зауважив, що йому дуже прикро, що керівник області йде на поводу у ЗМІ, які неправдиво висвітлюють діяльність «Варти порядку». Сьогодні він написав звернення на ім’я голови ОДА з проханням підтвердити чи спростувати факт його виключення зі складу колегії та пояснити причини цього рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОДА Показати IP 29 Серпня 2017 13:08
Смішно дивитися як Гунчиком керує коханка. Соромно на Волинську обл.... Не буде порядку !!!
скептик Показати IP 29 Серпня 2017 13:42
пора гнусика в плечі випихати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus