USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

ГУР: Мʼясокомбінат у Мелітополі заповнений тілами російських військових

10 Червня 2022 06:14
Окупаційна російська адміністрація Мелітополя терміново шукає додаткові морозильні камери та промислові холодильники для зберігання тіл військових рф.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

За даними української розвідки, міський м’ясокомбінат, який переобладнали в морг, уже повністю заповнений тілами вбитих окупантів і не може більше приймати «вантаж 200».

Військові росії приїхали до підприємства «Арон-М», яке займається оптовою торгівлею мʼяса, яєць на молочної продукції, та вивчили його холодильні камери.

Окупанти визнали обладнання придатним для переобладнання в морг. Вони повідомили керівництво компанії про «рішення щодо тимчасового їх використання на безоплатній основі для зберігання тіл загиблих військовослужбовців».

Наразі у Мелітополь активно завозяться трупи росіян, які загинули під час боїв на напрямку Пологи – Гуляйполе.

В українській розвідці зазначають, що ці події пов’язані з великими втратами російських окупантів. Тривале зберігання тіл вбитих пов’язано з намірами російського керівництва приховати реальні масштаби втрат від мешканців рф. Тому окупанти практикують так зване «дозоване» відправлення тіл у росію і максимальне розтягнення цього процесу у часі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ММК Показати IP 10 Червня 2022 08:51
Буде з них ковбаса "московська" для годування поки ще живих орків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus