USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гурт ТІК виступить у Луцьку з великим благодійним концертом

14 Вересня 2022 18:24
Вже скоро у рамках благодійного туру на підтримку ЗСУ Віктор Бронюк і гурт ТІК приїдуть до Луцька.

20 жовтня о 19:00 у РЦ «Промінь» відбудеться концерт, який запалить усіх найпотужнішим бойовим українським духом, драйвом і незламним оптимізмом!

Будемо разом співати «Люби ти Україну», «Чорна хмара, біла хмара», «Олені», «Вчителька», «Апрєль», «Не цілуй», легендарну «Тихую», гімн України і всі улюблені хіти з усіх альбомів гурту ТІК.

Незабутня атмосфера, щирі емоції, найкращі люди поруч і міць української музики.

Разом зібравшись на концерті ТІК, ми допоможемо нашим захисникам, адже частину коштів із продажу квитків буде передано на потреби найкращих у світі Героїв – ЗСУ!

«Наш тур благодійний, тому об’єднуючись гарною метою – збором коштів на потреби Збройних сил України – з величезною радістю їдемо до всіх друзів, бо тільки так називаємо шанувальників нашого гурту, які давно чекали й розпитували, коли ми вже приїдемо. Вже зовсім скоро, от-от будемо у вас! – запрошує Віктор Бронюк. – Разом будемо обмінюватися емоціями, співати пісні, які ви знаєте напам'ять, та презентувати свіжі новинки!»
Із початку повномасштабного вторгнення рф Віктор Бронюк поєднує службу в лавах тероборони Збройних сил України із волонтерською діяльністю, до якої активно долучився ще з 2014 року, постійно допомагаючи захисникам та неодноразово буваючи у найгарячіших точках.

Десятки переданих на фронт авто, тонни гуманітарної допомоги, ліків і необхідної військової амуніції – кожний день фронтмена ТІК не просто насичений, а завжди націлений на результат.
І ось нарешті він зробить паузу на тиждень, аби бути разом із відданими шанувальниками, які давно чекають!

«Під час війни кожен концерт, кожна зустріч, кожна мить разом – особливі, – зазначаєВіктор Бронюк. Чому я хочу, щоб ви прийшли? Чесно, я дуже скучив! Давно всіх не бачив. Тож якщо раптом побачите афішу і слово із трьох букв, маю на увазі ТІК, дивіться дату, місце, час і приходьте. Ми обов’язково маємо поспівати разом. До зустрічі у вашому місті! Нетерпеливо чекаємо!»
Приходьте 20 жовтня о 19:00 у «Промінь»із коханими половинками й дітками, з кумами й сусідами, батьками і великими дружними компаніями – з усіма, кого любите і з ким бажаєте розділити найяскравіші емоції!

На концерті ТІК вони гарантовані всім!

Квитки на концерт (від 240 грн) купуйте тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus