USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Гузь хоче озеро в Іваничівському районі

24 Лютого 2012 13:48
Мешканець Нововолинська Микола Гузь звернувся до обласної ради з проханням надати в оренду водойму в Іваничівському районі. Мовляв, розводитиме рибу та пропагуватиме спортивне рибальство.

Про це йшлося 24 лютого під час засідання комісії облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів.

Голова комісії Богдан Колісник розповів, що 5 прохачів хочуть орендувати водні об’єкти місцевого значення.
Локачинець Василь Бакун каже, що йому ставок потрібен для промислового розведення риби та облаштування рекреаційної зони.

«Там треба багато роботи по покращенню території. Він з часів СРСР не експлуатувався. Будуть люди відпочивати, а я риби розводитиму», - зауважив чоловік.

Колісник поцікавився, чи не виникне конфліктів при такому використанні водойми. Мовляв, якщо рибу вирощуватимуть, то людям закриють доступ до ставка.

На це Баркун відповів: «Може, якось поєднати можна».

Мешканець Нововолинська Микола Гузь, своєю чергою, просив водний об’єкт площею 0,5 га для промислового розведення і спортивного рибальства.

Колісник запитав, чи є погодження від органів місцевого самоврядування.

Гузь відповів, що всі документи є, і додав: «Озеро я прошу в Іваничівському районі. В селі, де воно знаходиться, я маю орендовану землю, на якій працюю».

Підприємець Сергій Дишкант хотів орендувати озеро в Локачинському районі. «Його площа - 3 гектари. Воно запущене. Я його окультурю і відкрию рекреаційну зону», - відзначив він.

Однак Дишкант не зміг розповісти депутатам в скільки обійдуться відновлювальні роботи.
Депутат Василь Столяр сказав йому, що в документах вказана цифра обсягом 38 тисяч гривень.

«Ну, то ми ж не зразу ті гроші вкладатимемо. Частинами», - пояснив підприємець.

Також із проханням про оренду звернулися мешканець Рожищенського району Сергій Забожчук та представники МП «Дозвілля», яке розташоване в смт. Рокині.

Після нетривалого обговорення, члени комісії вирішили рекомендувати депутатам надати прохачам водні об’єкти в оренду.

Насамкінець голова комісії повідомив, що в березні в Ковелі відбудеться нарада з питань впорядкування використання об’єктів, наданих в оренду. «І ми, ймовірно, до вас завітаємо з перевіркою», - зауважив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
я Показати IP 24 Лютого 2012 13:57
Шкода, що не звертався який-небудь житель Маневич на прізвище Янукович... А то б який гарний заголовок вийшов би - "Янукович і Гузь хочуть озера в Іваничівському районі" З таким успіхом можна писати як в пенсіонера на прізвище Кучма прорвало водопровід. То нічого, що мало кому ця інформація буде корисною, зате як заголовок буде гарно виглядати.
Я з Луцька. Показати IP 24 Лютого 2012 14:45
Степан КЛІМЧУК в с. Хацапетовка побив сусіда і тр....в його жінку, зате Іван РОМАНЮК спалив йому хату. От така історія сталася з однофамільцями відомих чиновників на Волині.
Cмідюк Показати IP 24 Лютого 2012 19:08
Чому ви так не любите Ігоря,напмшіть щоб ми всі знали, тому що на мою думки ви писаки "VN" не варті його мізинця Все більше ваші романи не читаю.
Анатолій Котлюк до Cмідюк Показати IP 24 Лютого 2012 20:14
Ми проти Ігоря Гузя нічого не маємо. Він достойний волинський політик
Анатолій1963 Показати IP 24 Лютого 2012 19:16
Рік тому ви вкрали в мене футбольний мяч який Віталій Володимирович підписав мені за запитання про будівництво стадіону. Награлись пора віддати!
doc Показати IP 24 Лютого 2012 21:55
Рибалки ховайте вудочки, в нас на 5 водойм, де можна було рибалити стало менше. Ще жоден орендар не довів до пуття те, що було створено природою.
Голова райради Показати IP 25 Лютого 2012 07:24
Хто знає особисто гузя - той знає за що його не люблять: за демагогію, за кар`єризм, за неврівноваженість, за псевдопатріотизм, за експлуатацію національної ідеї у власних цілях, однак, він - краще як ганна герман, тарас чорновіл, слава піхвовшек, і, звісно, янукович. Так що, нехай буде, заберу до клюбу кіно крутити, коли звідусіль "молодого і перспективного" попросять, голірки ніби не п`є - кнопки натискати - навчиться.
день Показати IP 25 Лютого 2012 09:39
Напишіть про нардепа Смітюха,який хапанув Оконські джерела за сприянням Клімчука,а потім поговоримо за свободу слова.
Андролог Показати IP 25 Лютого 2012 12:17
А хто такий смітюх?
Іван Козолуп Показати IP 26 Лютого 2012 11:53
Волинські новини вводять людей в оману і провокують. Стаття не стосується депутата Ігоря Гузя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus