USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гузь заочно розкритикував Клімчука

27 Серпня 2010 12:19
«Непорядністю» вважає депутат Волинської облради і голова оргкомітету фестивалю «Бандерштат» Ігор Гузь ігнорування головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком питання виділення коштів на проведення фестивалю, який відбувся на Волині 7-8 серпня.

Про це Гузь заявив 27 серпня під час чергової сесії.

Гузя обурює той факт, що губернатор не виконав рішення обласної ради про виділення 40 тисяч гривень на проведення цього заходу.

«На минулій сесії облрада підтримала рішення про виділення грошей на фестиваль «Бандерштат». На цей захід вирішили з обласного бюджету дати 40 тисяч гривень. Грошей ми не отримали. Але фестиваль таки відбувся. Я навіть знаю, що Клімчук звертався у прокуратуру. І вона ніби-то знайшла з нашого боку якісь порушення», – заявив депутат.

Гузь сказав, що йому прикро, що Клімчука немає на сесії, оскільки депутат хоче почути від Клімчука чітке пояснення, чому гроші не надійшли ні напередодні фестивалю, ні опісля його проведення.

«Якби Клімчук мав ідеологічну позицію і сказав «я принципово не підтримую фест», то я б поважав таку позицію. У недавній телефонній розмові з Борисом Загревою Клімчук сказав, що дасть гроші. Клімчук навіть телефонував заступнику Зайченка Шевчуку і сказав дати Гузю 20 тисяч. Але де ці гроші? Я вважаю, що це непорядно для чиновника», – сказав Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Майкі Показати IP 27 Серпня 2010 12:23
Читаю і плачу!.. Бідний Ігорьок...
хіба не ясно? Показати IP 27 Серпня 2010 12:27
А чого іншого можна було чекати від вдали партії регіонів? А якщо їм вдасться протягти на мера свого Романюка - тоді нам всім буде гаплик.
Ір Показати IP 27 Серпня 2010 12:38
Ну і правильно зробив!Кому потрібний той фестиваль?Хочете-проводьте,а державні гроші там ні до чого! Хто сказав,що потрібно прославляти якогось там Бандеру? А Гузь,я бачу,так і не відвикне від халявних грошей з часів революції.
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2010 12:45
А от якби фестиваль проводив фонд "Бориса Клімчука", то гроші знайшлися б.
Спостерігач Показати IP 27 Серпня 2010 12:53
Взагалі цікава ситуація виходить. Рада, яку обрали люди, голосує якесь рішення. А Царь Боріс його ліквідовує. То це тепер така демократія? Як Янукович з Клімчуком вирішили - так і буде. А людську думку - в дупу!
і це теж до Спостерігач Показати IP 27 Серпня 2010 13:14
А ще намагаються просунути на мера свою людину Романюка
Лучанка Показати IP 27 Серпня 2010 12:58
На цьому фестивалі збирається зграя окурених і нетверизих молодих людей.Дуже добре гуляти за бюджетні гроші(гроші платників податків)
Ір Показати IP 27 Серпня 2010 13:07
Все првавильно!Так мало того,вони щей прославляють особу,яка залишила дивний слід в нашій історії! Краще ці гроші на Поліське літо чи На хвиляг Світязя!
Джек Показати IP 27 Серпня 2010 14:22
Люди добрі, маса громадських організацій проводить заходи і ніхто так не обнаглів як Гузь. Ігоре вчись працювати з спонсорами а не присів на гроші платників податків. Петрович не вздумайте навіть гривню дати цьому наглецу і шантажисту.
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2010 15:13
Обасна рада перед тим як приймати рішення про фінансування фестивалю мала б ці кошти передбачити в обласному бюджеті, а протоколі дорученя управлінням облдержадміністрації взагалі є порушенням чинного законодавства тому обласна прокуратура абсолютно права, внесши протест. Всьо то піар. Даєш 31 жовтня...Всі на вибори.
Лучанка Показати IP 27 Серпня 2010 16:50
Управління у справах сім"ї та молоді на реалізацію проектів громадським організаціям які працюють з дітьми-інвалідами виділяє максимум 3-4тисячі гривень. То що і кого підтримує, насамперед, наша держава
Голос Показати IP 27 Серпня 2010 23:13
І правильно зробив...
Людмила Показати IP 28 Серпня 2010 08:24
Гузь забув, що коли він перебував на посаді радника колишнього голови ОДА, то Київський майдан заріс бур'янами, що мешканцям мікрорайону страшно було пройти !!! В бурянах Гузь "фести" не проводив!!! Борис Пертрович привів "після них" площу в порядок - об'явився Гузь у вишиванці - дайте Борисе Петровичу ще й грошей мені на "фест" і я на прибраному Вами майдані "покажу" народу як я лоюблю Україну !!!
не р"егіоналка" Показати IP 28 Серпня 2010 08:42
Хлопець, люди куска хліба не мають за що купити, а ти хотів, щоб тобі 40 тис.гривень дали на розваги, бо ти бачеш ДЕПУТАТ!!!А скільки Ти податків за своє життя сплати до казни, щоб мати право її дерибанити??? Правильно, Борисе Петровичу, 40 тис.грн. віддайте дітям - сиротам чи одиноким пенсіонерам!!!А Гузь нехай шукає спонсорів на свої танцюльки, наприклад - Володимира Бондаря,Вячеслава Кириоенка і т.д.
Вася Показати IP 31 Серпня 2010 11:34
Так і він і провів фестиваль без копійки державних грошей, у чому проблема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus