USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гвардійці дарували лучанам власноруч виготовлені ялинки

31 Грудня 2019 09:00
Виготовили власноруч ялинки, щоб подарувати їх лучанам. У такий спосіб гвардійці з військової частини 1141 Національної гвардії України вирішили привітати містян з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим.

Про це пише ВолиньPost з посиланням на сторінку гвардійців у Facebook.

Ялинки виготовляли солдати строкової служби. Для їх створення використовували еко-матеріали: жолуді, горіхи, мотузку з льону, деревну стружку, картон, кавові зерна. Кожне деревце – особливе, адже наповнене позитивною енергетикою і душевним теплом гвардійців, яким вони залюбки поділилися з лучанами.

«Добрі справи робити завжди приємно. А ще приємніше від того, коли бачиш радісні обличчя людей. Як на їхніх вустах з’являються щирі усмішки. Це додає святкового настрою», - зізнається гвардієць Віталій Пліско.

Тішаться гвардійським подарункам і самі лучани.

«Так неочікувано. Але так приємно, - зізнається лучанка Олена. – Усе рідше зустрічаються люди, які роблять щось приємне, не очікуючи натомість ніякої винагороди. Ви ті, ким справді може пишатися Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влад Показати IP 2 Січня 2020 12:16
Одне питання - це ось таким мають займатись нацгвардійці???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus