USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

І дорослі, і малі: на Волині плетуть маскувальні сітки для бійців

12 Лютого 2015 12:37
Молодь і люди поважного віку - ніхто не лишається осторонь подій, які відбуваються на сході країни. Ніхто не лишається байдужим. Так, на Волині гуртом плетуть маскувальні сітки для бійців АТО. Про це інформує Про Ковель.

Сьогодні багато небайдужих людей зі всіх населених пунктів району долучаються до загальної доброї справи - допомоги нашим воїнам. Працівники Голобської селищної бібліотеки також розпочали хорошу справу, яку започаткувала Ковельська районна організація ветеранів України, за підтримки та розуміння колективу місцевої школи.

Для військових давно є потреба виготовляти маскувальні сітки. Сітка є своєрідним оберегом для наших бійців, вона об’єднує народ, які допомагають армії. І цією справою нині займається багато людей різного віку в багатьох містах і селах України. До речі, прості підрахунки показали, що купувати основу і виготовляти маскувальну сітку власноруч є у кілька разів дешевше, ніж купувати готову фабричного виробництва.

В Голобах волонтерська група, яка діє при Ковельській районній організації ветеранів України, звернулася до мешканців з проханням принести тканину із природного матеріалу. Мешканці селища активно відгукнулися і приносять її щодня. Із великим ентузіазмом пенсіонери, учні, педагоги, у вільний від роботи час, приходять допомогти, щоби військові мали чим маскувати техніку та оборону укріплень. Голобчани говорять, що кожен вузлик, зав’язаний на сітці є побажанням захисту для наших солдат.

Голова ветеранської організації Валентина Січкар говорить, що робочих рук у них не бракує. Стараннями жителів тканиною для плетіння на перших порах вони також забезпечені. Надалі планують розширити асортимент виробів, мають і певні ідеї. Зі слів Валентини Січкар, долучатися до плетіння можуть абсолютно усі – від дітей та жінок, адже допомога сьогодні потрібна ділом, а не словами. Бо тільки разом ми переможемо ворога.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 12 Лютого 2015 13:25
коментар було видалено
Анонім Показати IP 13 Лютого 2015 06:14
А пiльги учасникiв АТО бабцям будуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus