USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«І сталось диво»: у Луцьку – новорічно-різдвяний концерт. Фоторепортаж

9 Січня 2018 09:33
Вже традиційно на Різдво Христове у Луцьку відбувся новорічно-різдвяний концерт «І сталося диво…», на який прийшли сотні лучан.

Дійство відбулося 8 січня у Палаці культури.

Лучани разом зі своїми дітками поспішали зайняти місця у залі, адже сьогодні він був заповнений вщерть. До слова, деяким гостям свята довелося стояти, втім це не зіпсувало їм настрій, адже глядачі мали змогу спостерігати танці та чути колядки і різдвяні пісні у виконанні вокальних гуртів.


Першими на сцену вийшли аматорські ансамблі танцю «Волинянка» та «Волиняночка», які виконали вокально-хореографічну композицію «Колядники».


Ведучі дійства закликали задуматись присутніх глядачів, що для них означає Різдво, адже для багатьох це свято асоціюється з народженням усього красивого, доброго, світлого та людяного.


Наступними радував глядачів народний аматорський вокальний ансамбль «Джерела Волині». Колектив виконав 4 композиції: «Пречиста Діва по світу ходила», «А ми люди подорожні», «Вставай, вставай господарю», «За вікном чорна хмара в’ється».


Своєю чергою, етно-дует «Ruta-М’ята» заспівали «Ой у полі, полі» та «Рай розвився», а Єва Гіль спільно з народним аматорським ансамблем бального танцю «Юність» виконала пісню «Ой ходить сон».


Далі публіка насолоджувалася співом вокального гурту «Кралі в коралях», а також танцями дівчаток із студії класичного танцю «Жизель», які станцювала «Рожевий вальс» та «Танець маріонеток».


Особливо глядачам сподобалася пісня «Дзень-дзелень» у виконанні вокальної студії «СолоМрія» та народного ансамблю бального танцю «Юність».


Насамкінець зауважимо, що лучани виявилися вдячною публікою, тому за кожен виступ нагороджували артистів оваціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus