USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Я сесії не прогулюю! - Віктор Олійник. ВІДЕО

27 Серпня 2008 12:30

Нардеп-волинянин від БЮТ Віктор Олійник вважає недостовірною інформацію про те, що він прогулює сесійні засідання Верховної Ради. Про це 27 серпня повідомляють \"Волинські Новини\".
\"Це абсолютно не так, я скажу, може, навіть жорстко – це абсолютна брехня. Я цілковито не згоден із висловленою на сторінках блоґу позицією\", - зазначив народний депутат. ВІн додав, що пропустив максимум 1-2 засідання.
Нагадаємо, що голова волинського відділення КВУ Юрій Кресак у блозі на \"Волинських Новинах\" назвав пана Олійника серед депутатів, які пропустили найбільше сесій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 13:35
"Першою перевіркою дієвості зворотного зв’язку виборця з депутатом було надсилання офіційних листів на електронні адреси депутатів. Результат виявився негативним - жодної відповіді від восьми народних обранців, що мають відношення до Волині ми не отримали. Отже, єдине що залишалося – так це використати інформацію з сайту Верховної Ради відповідно до кількох запропонованих критеріїв: реєстрація депутата, хронологія виступів депутата, депутатські запити, законотворча діяльність." У матеріалі чітко вказано джерело інформації й вмотивовано вибір саме такого джерела. Пане Олійник, надалі рекомендую не коментувати те, з чим ви особисто не знайомились...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus