USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ягодинські митники «виловили» з однієї автівки понад 100 тисяч гривень

16 Вересня 2008 18:00

Кримчанин намагався вивезти за кордон 100 000 гривень в «Атласі автомобільних доріг України». Про це повідомляють 16 вересня «Волинські Новини».
 
Днями митники та прикордонники міжнародного автопереходу «Ягодин» (україно-польська ділянка державного кордону) провели поглиблений огляд автомобіля «Мерседес», яким керував житель АР Крим. Буквально через 15 хвилин виявилося, що не дарма.
 
За інформацією головного інспектора зв’язків з громадськістю Ягодинської митниці Світлани Федонюк, 50 000 гривень знайшли під «підлокітником» задніх сидінь автомобіля, ще 50 000 – в кишені для газет переднього сидіння. Причому гроші в обох випадках були приховані в «Атласах автомобільних доріг України». Звісно, після такого «улову» митники та прикордонники надзвичайно ретельно оглянули ще й усі конструктивні порожнини «Мерседеса». В плафоні освітлення салону виявили 10 000 польських злотих.
 
Автомобілем, окрім водія, подорожувало ще троє чоловіків. Цікаво, що усі вони є жителями різних географічних регіонів: двоє з Сумської і Харківської областей України, один – із Росії. Ймовірно, усі вони є так званими «гонщиками» і прямували до Німеччини з метою придбати транспортні засоби. Гривні ж везли з собою для того, щоб на зворотному шляху було чим сплатити за розмитнення іномарок.
 
Водій «Мерседеса» відмовився від будь-яких пояснень, спираючись на статтю 63 Конституції України. Пасажири стверджують, що гроші їм не належать. Наразі за цим фактом складено протокол, автомобіль, 2003 року випуску, вилучено й оцінено у 144 690 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus