USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Як «латають» дорогу Луцьк ‒ Тернопіль. ВІДЕО

12 Квітня 2013 14:17
Приблизно 100 кілометрів дороги Луцьк – Тернопіль планують відремонтувати дорожники.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Рівне 1».

Автодорогу Луцьк – Тернопіль повертають до життя. Так, залатати ями потрібно на ста кілометрах шляху.
Наразі асфальтувальники працюють на 25-кілометровому відрізку Дубно – Кременець, якій уже приблизно 30 років. І хоч її уже декілька разів мали би відремонтувати повністю, та продовжують робити лише ямковий ремонт. Аби асфальт не зник за декілька місяців, ремонтники керуються технологією. І насамперед, надають ямам «правильної форми» - квадрату або ж прямокутника.

Після цього, кажуть дорожники, можна відразу ж відновлювати рух транспорту. За їх словами, якщо погодні умови сприятимуть, цю ділянку завершать за 4-5 днів. А на ліквідацію ям на цій частині автошляху виділили приблизно 1,5 мільйона гривень.

«Свіжий» асфальт «не попливе» - запевняють дорожники. Гарантія на такий ремонт – рік. Однак, чи протримається він стільки, покаже наступна весна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Выфйц Показати IP 12 Квітня 2013 14:34
А ще у них дуже гарно виходить красти асфальт і продавати наліво...
RRR Показати IP 12 Квітня 2013 17:31
Я особисто їхав по цій дорозі 10.04.13р і на власні очі бачив "високотехнологічну" роботу автодору, що ж можу сказати, очі наливалися сльзами відчаю та гніву! Пропоную вкатати в дорожнє покриття керівництво, яке приймає таку роботу! Це наші гроші на вітер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus