USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Як працює ЦНАП у Нововолинську

21 Червня 2013 11:33
Центр надання адміністративних послуг працює у Нововолинську з 1-ого червня, - повідомили у мерії Новолинська.

«Наразі його робота набирає обертів. Особливих проблем не виникає», - каже начальник Центру Алла Ковальчук. «Ми робимо усе можливе, щоб люди отримували якісні та доступні послуги». - додає вона.

Для цього розробили інформаційні картки, відповідні зразки заяв, облаштували місця для їх заповнення. За відгуками громадян, це значно спрощує процедуру оформлення та отримання документів.

Алла Ковальчук повідомила, що на даний період в Центрі представлені 13 суб´єктів, що загалом надають понад 90 видів послуг, перелік яких поступово розширюється. За 20 днів функціонування Центру його послугами вже скористалися 70 осіб. Переважно люди зверталися з питаннями, що стосувалися видачі посвідчень багатодітним матерям та їхнім дітям, надання довідок з архіву для виходу на пенсію. Турбували будівельні питання.

Начальник підрозділу також наголосила, що найближчим часом громадяни зможуть отримувати послуги і через відділення «Укрпошти», тому що на рівні області підписаний відповідний меморандум про співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Амєлія Показати IP 21 Червня 2013 15:23
Що тільки не придумають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus