USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція запевняє, що ретельно та об'єктивно розслідує вбивство дівчини у Нововолинську

15 Серпня 2016 17:41
Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, начальник слідчого управління Наталія Пасічник запевнила, що розслідування кримінального провадження за фактом навмисного вбивства 16-річної жительки Нововолинська Катерини Литкіної працівники поліції проводять ретельно та об’єктивно.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Зі слів Наталії Пасічник, смерть неповнолітньої є насильницькою й настала в день її зникнення. Дівчина померла від розтрощення голови.

Нагадаємо, тіло 16-річної дівчини знайшли у Нововолинську 11-ого серпня близько 6-ї години вечора на териконі поблизу шахти №3. Дівчина зникла першого серпня близько 23 години. Тіло дівчини знайшов її батько.

Громадськість Нововолинська не задоволена роботою поліції у справі загибелі Катерини Литкіної та вимагає більш активного розслідування. Як повідомлялося, 14-го серпня в центрі міста Нововолинська на Майдані Незалежності зібралися небайдужі громадяни міста, батьки загиблої Катерини Литкіної та керівники слідства смерті неповнолітньої.



«Встановлено, що смерть неповнолітньої є насильницькою й настала в день її зникнення. З цього приводу відкрито кримінальне провадження за ознаками частиною 1 статті 115 ( Навмисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Попередньо,за висновками судово-медичної експертизи встановлено, що смерть наступила через розтрощення голови», - зазначила Наталія Пасічник.

Вона запевнила, що співробітниками поліції проводиться кропітку роботу щодо встановлення осіб причетних до скоєння цього особливо тяжкого злочину.

«Ми робимо максимально можливе, аби об’єктивно з’ясувати хто причетний до скоєння цього злочину й дати належну правову оцінку кожному незалежно від того хто, де працює й хто ким опікується. Можу впевнено стверджувати, що слідство проводиться об’єктивно», - наголосила Наталія Пасічник.

Поліція також звертається до громадян, котрим відома будь-яка інформація, яка може допомогти слідству, повідомити про це правоохоронні органи.

«Ми сподіваємося, що цей злочин буде розкрито. Це – справа честі. Обов’язково, будемо інформувати громадськість про хід розслідування», - зазначила Наталія Пасічник.



Сьогодні, 15 серпня, народний депутат України Ігор Гузь звернувся до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Генпрокурора Юрія Луценка із проханням взяти на особистий контроль розслідування справи жорстокого вбивства Катерини Литкіної у Нововолинську – повідомляє прес-служба народного депутата.



“Вважаю, що у цій ситуації поліція Нововолинська спрацювала неефективно: після повідомлення про зникнення Литкіної К. С. працівники поліції не долучилися до активних дій. Переконували батьків, що дівчина сама повернеться. Тіло дівчини знайшов рідний батько, а не правоохоронці і за попередньою інформацією, особи, котрі підозрюються у вбивстві, виїхали за кордон”, – йдеться у зверненні Ігоря Гузя.

Народний депутат просить у керівництва центральних правоохоронних органів створити слідчу групу із працівників необхідних силових структур, щоб оперативно та якісно провести розслідування, знайти і покарати винних у вбивстві дівчини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Істория Показати IP 15 Серпня 2016 17:52
дай то бог розкриють і затримають вбивцю
Анонім Показати IP 15 Серпня 2016 18:35
Гузь молодець.Не стоїть осторонь.
ухти Показати IP 15 Серпня 2016 18:45
а гудзик причому тут ?
15-й Показати IP 15 Серпня 2016 19:33
якби не гузь то людям небуло б так добре житм
???? Показати IP 15 Серпня 2016 20:02
Патрульні отримують більше за слідчих????це реформа???
Віктор Показати IP 15 Серпня 2016 23:15
БлЬО... Мадам каже, ЩО ЇМ, себто, поліцаям, важливі факти, а не домисли... Батько ж казав, що в день подачі заяви про зникнення ДОНЬКИ уточнив КУДИ і ДО КОГО йшла дитина... Чому по-факту не діяли пОліЦаї нововолинські??? Чому МАДАМ ця не каже про якусь догану якимсь недобросовісним ПоЛіцаям??? Мадам в погонах як і решТа мусарчуків не можуть зрозуміти, що народ вже не буде терпіти ЩОБ їм ОТАК переливали із пустого в ПОРОЖНЄ.... Нах це лиття води, ці загальні фрази і звернення.... Хай там як але надія на звернення Гузя, бо місцеві РехВормовані тут "нарозслідують"
покемон до Віктор Показати IP 16 Серпня 2016 09:15
Пол*дурку, якщо такий рохзумний, подавай документи в НАБУ, до нової поліції і вперьод розкривати, а не язиком лопатиш воздух. П.....ти не мішки тягати.
Jq до Віктор Показати IP 16 Серпня 2016 10:01
"бльо" "народ не буде терпіти" - пафосу то скільки, і що ти, конкретно ти зробиш ? та ні х..ра, як і всі.
andrei Показати IP 16 Серпня 2016 00:31
у убийцы отец мент работает в луцке
Андрій до andrei Показати IP 16 Серпня 2016 12:00
Можна якусь конкретику? Бо я також можу написати, що батько вбивці працює в Адміністрації Президента чи взагалі президент України.
Андрій до andrei Показати IP 16 Серпня 2016 12:16
Терлецький Сергій Миколайович ГУНП у Волинській області, Апарат Ти про цього?
дід Показати IP 16 Серпня 2016 00:31
достали все знаючі дописувачі, які все знають все вміють то поясніть як законним " законним " шляхом відновити переписку в контактах з видаленої сторінки коли модератори на території РФа то живемо як в селі, одна шавка гавкне і все село гавкає, а чого не відомо.
баба до дід Показати IP 16 Серпня 2016 12:02
Діду, відновоти її дуже тяжко. Для чого в Росії і приймають пакет Ярової.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus