USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як стартувала вступна кампанія на Волині

5 Липня 2013 11:12
Про активність та найпопулярніші спеціальності серед волинських абітурієнтів розповіли «Волинським новинам» представники вступних комісій двох найбільших вишів.
Наразі 2459 абітурієнтів подали заяви на вступ до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр».

Слід зазначити, що значна частина, 869 заяв, надійшли в електронному вигляді. Загальна кількість заяв на усі освітньо-кваліфікаційні рівні перевищує 3000.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Андрій Слащук у коментарі «Волинським новинам» повідомив, що найбільшою популярністю користуються юридичний факультет (спеціальність «правознавство»), географічний, дошкільної освіти.

З економічних спеціальностей варто виділити «фінанси та кредит» та «облік і аудит». Також значну кількість заяв подали абітурієнти на напрям «психологія» і «англійська мова та література». Найменш популярними наразі лишаються творчі спеціальності – «хореографія» та «музичне мистецтво». За словами Андрія Слащука, хотілося б, аби більше уваги абітурієнти присвятили спеціальності «прикладна фізика», набір на яку цьогоріч відбувається вперше.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії ЛНТУ Надія Хвищун повідомила, що наразі абітурієнти подали близько 1200 заяв на вступ до ВНЗ, з них 280 – в електронному вигляді. Найбільшою популярністю користуються факультети бізнесу, обліку та аудиту, комп’ютерних технологій. Найменш популярні спеціальності «охорона праці» та «приладобудування».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майстерспорту Показати IP 5 Липня 2013 12:07
Пора йти на хореографію. Може, на держформу потраплю і стипендію будуть давати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus