USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Якби не телебачення і радіо, на Волині не було б досягнень в економіці?

13 Листопада 2008 15:00
Неупередженість, об’єктивність та професіоналізм – це те, що цінує влада у волинських теле- й радіожурналістів. Це зазначив голова Волинської облади Анатолій Грицюк під час урочистостей з нагоди Дня працівників телебачення, радіо та зв’язку, – повідомляє13 листопада репортер «Волинських Новин».
Журналістів із професійним святом привітав голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк. Він від щирого серця подякував працівникам телебачення, радіо та зв’язку «за підтримку влади та висвітлення подій». «Без вас не було б досягнень в обласній економіці та інших питаннях, на які часом влада не звертала уваги», – наголосив Микола Романюк.
Із цією думкою погодився й голова облради Анатолій Грицюк. Також він зазначив, що, окрім функції основного носія інформації, телебачення та радіо формують національну ідею та духовність громадян. Тому він подякував журналістам «за неупередженість, об’єктивність та професіоналізм» і побажав усього найкращого в їхньому житті.
До привітань також приєднався представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у Волинській області Микола Пасаман. Він подякував винуватцям свята за плідну роботу та побажав більше оптимістичних тем. Також пан Пасаман наголосив, що варто підтримати зникаюче проводове радіо, розвивати ефірне мовлення та готуватися до цифрового.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus