USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Яндекс дозволила програвати файли мультимедіа безпосередньо в листах

29 Травня 2009 15:46
Компанія Яндекс запропонувала для бета-тестування нової версії сервіс Пошта. Про це 29 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як пише Корреспондент, пошта з’явилися спеціальні інструменти для роботи з великим обсягом різноманітної кореспонденції – групування листів за обговореннями, мітки, виділення повідомлень від соціальних сервісів.
За словами розробників, розширені можливості дозволяють налаштувати пошту на свій смак, наприклад, вибрати колір поштової скриньки. Крім того, для зручної роботи з сервісом з різних поштових клієнтів у режимі тестування відкрито доступ до пошти по протоколу IMAP.
Пошту, як і раніше, захищає Спамооборона – власна антиспамова програма Яндекса, – зазначають у прес-центрі компанії.
Раніше цього місяця компанія Яндекс повідомила про розробку нового сервісу, який відслідковує зміни пошукових зацікавлень користувачів у різних регіонах України і Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus