USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Янукович пообіцяв приїхати на Волинь і передав «привіт» шахтарям

1 Березня 2013 14:38
Президент України Віктор Янукович передав вітання шахтарям Волині.

Про це йшлося на сьогоднішній прес-конференції у Києві, – інформує «Волинська правда».

До Віктора Януковича звернувся редактор нововолинської газети «Наше місто» Ігор Лісовий. Журналіст нагадав, що шахту Нововолинська будують вже більше 20 років. Також Лісовий додав, що на завершення її будівництва потрібно 600 мільйонів гривень.

«Це гірниче підприємство дуже потрібне для шахтарського Нововолинська, де населення – 58 тисяч людей. Тому запитання: чи будуть ці кошти виділені, і чи ми завершимо будівництво цієї шахти у 2013 році, бажано до Дня шахтаря, і чи ви приїдете на відкриття цієї новобудови?».

«Я хочу сказати, що я обов’язково приїду, а це означає, що ми обов’язково завершимо те, що ми розпочали разом з шахтарями. Тому передайте вітання колективу. Нехай вони будуть переконані в тому, що держава зацікавлена в тому, щоб більше видобувати якісного вугілля. Це – перше. Друге – ми зацікавлені в тому, щоб створювались нові робочі місця. Мені здається, що перша черга, яка передбачає близько 1000 тонн вугілля випускати на добу, це добре буде», – відповів Янукович..

«Нововолинська шахта, як нова, має велику перспективу стати однією з рушійних сил підняття рівня економіки і забезпечення паливного балансу нашої країни», – додав президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
САНЯ Показати IP 1 Березня 2013 18:01
ТОРМОЗОВ НАМ НЕ НАДО....ПОКРАЩЕННЯ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus