USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович пообіцяв, що суд відповість щодо Бандери

2 Березня 2010 08:32
Президент Віктор Янукович сподівається, що судові органи дадуть відповідь щодо законності присвоєння Степану Бандері звання «Герой України».
Про це Янукович сказав 1 березня на брифінгу після зустрічі з президентом Європарламенту поляком Єжи Бузеком, передає Українська правда.
«Ми торкнулися цього питання. Воно дуже зачепило українське суспільство, сусідів України, ми маємо листи з Польщі в зв’язку з цим рішенням президента Ющенка», - сказав Янукович
«Це питання зараз розглядається як на політичному рівні, так і на рівні законодавства, у судових справах. І відповідь ми дуже скоро отримаємо», - додав Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Чех Показати IP 2 Березня 2010 13:47
І не тільки суд... "Всє атвєтят"!
Степан Показати IP 3 Березня 2010 10:05
Степан Бандера: "Подякуємо Свободі за їх принципову позицію по фактичній підтримці на виборах Януковича"
Націоналіст. Показати IP 3 Березня 2010 21:51
Шановні редактори! І що ж такого,щоб порушувало правила конференції я написав у своєму коментарі?Сумно спостерігати Ваш конформізм. Неграмотний кримінальний злодій, гопник,стукач кдб,холуй москви без тіні поваги обіцяє"разобраться" з Героєм України С.Бандерою,а Ви боїтесь оприлюднити мого коментаря.Я не боюся написати правду,а Ви боїтесь?Ганьба!
333 Показати IP 4 Березня 2010 12:16
Президент Уганди
Укр. Показати IP 10 Березня 2010 15:45
Янукович не президент! Бандера - герой Усілякі польщі, росії тощо не указ! Україна- українська Президент-відсутній
владимир Показати IP 11 Березня 2010 23:03
пока Бандера и Шухевич воевали и пролили кровь за Украину, то Янукович пролевал чужую кровь и это только два раза споймали, а что там творили, то Бандера и Шухевич просто выходные.
Benderskie podguzniki Показати IP 12 Березня 2010 01:54
Durni,pozatykaite rotu.BANDERA fachist i vbyvcj Ukrainskogo narodu. Jnukovycu respekt iuvagenie.
вікторія Показати IP 12 Березня 2010 19:55
Янук. займайся справами бержбюджету а то у нас скоро небуде грошей пожрати, це перше, по-друге припини виконувати вказівки з Москва, як-що Москві не довподоби то нагадай їм що українці ніколи невизнавали російської і радянської влади, вони воювали за Вільну Україну не проти українців а проти советов які зруйнували і поділили українців, так що вони є герої України і як-що Москві не до вподоби то нехай ідуть під три чорти, це є українців справи, адже ми колись коммунякам надали шанс на краще життя а подивись як уся правдонька вилізла на ружу аж моторошно стає, та Бендері ще тягатися і тягатися з коммуняками щоб їх наздогнати у тому кріміналі і злочіні який вони зкоїли
старик Показати IP 14 Березня 2010 11:03
раз и навсегда закрыть тему героизации нацистской сволочи-воевавшей с фашистами,уничтожавшими людей.ЗАПРЕТИТЬ!!!им нет места на УКРАИНЕ
uriy Показати IP 14 Березня 2010 12:29
Для проросійських політиків ворогами українського народу були і Мазепа, Петлюра, Стецько, Бандера, Шухевич та багато інших... українцям непотрібно обирати героїв, вони самі знають хто заслуговує на це високе звання.Польське керівництво під впливом Росії і тому так заявляють про наших героїв. Чому проросійськи політики мовчать , що генерал Власов разом з дивізією здався німцям під час війни, а в дальнійшому воював проти СРСР? Чому неговоря , що СРСР співпрацював з Німеччиною післля Першої світової війни?
Ігор Показати IP 14 Березня 2010 22:25
Яник ідіот чому він незгада поляку опрацію вісла, а польша зробила із своєї армії краойвої героїв а вони країну здали за 2 тижня потім грабували УКРАЇНСЬКІ СЕЛА УПА воюволи до 1956р а тещо вбивали українців це маячння хіба комуністів в армії УПА служили і євреї і росіяни (порядність не залежить від національності) комуняків давно потрібно відправити ліс валити СЛАВА УКРАЇНІ в УКРЇНІ свої герої
Наталья Показати IP 15 Березня 2010 21:32
Пусть все банднровские вылупки сдохнут от злости. Янукович наш президент, Табачник наш министр, а бандера подлый фашист!
андрій Показати IP 20 Березня 2010 05:27
Люди почитайте історію..який він фашист..він боровся проти радянскої влади..вам мозги вже запудрили.
Gespenst Показати IP 21 Березня 2010 12:45
З липня 1941 по 1944 Степан Бандера знаходився у фашистському концтаборі!!! Це незаперечний факт! Людина все життя боролась за Україну! І загинула за Україну! Він НАШ УКРАЇНСЬКИЙ ГЕРОЙ і ніхто не має ніякого права вказувати нам кого нагороджувати а кого ні.
Петро Показати IP 21 Березня 2010 13:19
Правильно,всіх ОУНівців треба до стєнки,а не героїв їм давати.
винт Показати IP 22 Березня 2010 01:16
Для России Бандера "бандит", а для Украины любой бандит, кто ее продает России...Он в своем доме защищал своих детей и матерей, а власть приволочившаяся тогда и сейчас продает Украину и мечтает, чтобы удержаться как область России! Им власть нужна только для бабла! Они давали присягу на библии и клялись, что будут обеспечивать независимость. Клятвооступники! Пацаны, опомнитесь! Зачем и вам и нам война? Умерьте аппетиты на бабло... Бог вас накажет!
лютий Показати IP 22 Березня 2010 01:48
Зоя Космодемянська для німців була "бандидом" "поджигателем", а для нас вона була і є Герой! Бо на своїх теренах віддала життя за батьківщину! Боролась з оккупантами. Бандера боровся з оккупантами, які в 1939 році почали разом з Гітлером війну, щоб володіти світом і які погубили десятки мілліонів свої громадян ще до війни. Якщо Бандера "бандит" то ви тоді німці,бо оккупанти!
фонд Показати IP 22 Березня 2010 01:55
Админ. Я ж не роздмухую ворожнечу, а хочу навпаки приборками. Чи ви настільки заполітизовані...? Чи вже почалось... те що в Росії вже 10 років. Може ви за гроші Росії працюєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus