USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Янукович уже відмовляється від обіцянок, - Касарда

12 Лютого 2010 13:04
Янукович уже відрікся від своїх обіцянок перед виборцями, - вважає депутат Волинської обласної ради, директор санаторію матері і дитини «Пролісок» Валентина Касарда.
«У вівторок фракція Партії регіонів умисно провалила голосування за законопроект, який передбачав збільшення допомоги малозабезпеченим сім’ям до рівня прожиткового мінімуму. «За» проголосували 203 депутати. Партія регіонів не голосувала взагалі», - розповідає Валентина Касарда.
«Цинізм Януковича стає кричуще очевидним, якщо взяти до уваги той факт, що провалений регіоналами законопроект був підготовлений представниками самої ж Партії регіонів Михайлом Папієвим і Олександром Стояном. У процесі розгляду, автори проекту просили головуючого не ставити його на голосування, щоб «не ганьбитися». Вони знали, що фракція ПР голосувати не буде», - каже депутатка.
«Отже, обіцянки Януковича «почути кожного» луснули, як мильні бульбашки. Луснули голосно й на всю країну. І це в той час, коли до президентства Януковичу ще далеко. А в країні назріває перспектива перерахунку голосів. Яка, цілком вірогідно, поставить під сумнів факт перемоги Януковича», - впевнена Касарда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 12 Лютого 2010 22:08
Вони не пішли на такий крок зараз, бо потім Тимошенківці припишуть цю заслугу собі. А насправді та політика вже у печінках людей. Ми стаємо все бідніші і бідніші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus