USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович відмовився випустити Тимошенко

18 Жовтня 2011 10:16
Президент Віктор Янукович вважає неприйнятним звільнення Юлії Тимошенко з ув’язнення.
Про це він сказав у інтерв’ю західним журналістам в понеділок 17 жовтня, повідомляє Українська правда з посиланням на «Wall Street Journal».
«Який сигнал ми даємо суспільству? Що, щоб скоювати злочини, треба бути членом опозиції?» - запитав Янукович в ході розмови.
«Підвищуючи голос, Янукович закликав Захід поважати його країну, сказавши, що, складається враження, що «вони не хочуть слухати» його заяви, що він не втручається в роботу судів та правоохоронних органів», - пише «Wall Street Journal».
«У понеділок Янукович припустив, що було би неправильно звільнити Тимошенко у зв’язку з новими кримінальними звинуваченнями, висунутими проти неї минулого тижня», - також зазначає видання.
За словами західного дипломата, з яким поспілкувався журналіст «Wall Street Journal», відмова Януковича звільнити Тимошенко ставить під сумнів його візит до Брюсселя в четвер.
Янукович сказав, що він поїде, попри охолодження у стосунках.
«Я не збираюся просити про послугу. Ми - партнери. Якщо необхідно зустрітися, я готовий. Якщо ні, я полечу далі», - сказав він, очевидно, маючи на увазі наступний візит на Кубу та до Бразилії.
Як пише видання, виходом із ситуації могла би стати декриміналізація статті, за якою засуджено Тимошенко.
«Але в понеділок пан Янукович, здається, відкинув цей підхід. «Ви чули від мене про якісь зобов'язання?» - сказав він, маючи на увазі переговори з західними чиновниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 18 Жовтня 2011 11:03
А я вважаю,що Президента Януковича треба з владного крісла гнати! І що з того? Так само те,що він вважає-ЦЕ АБСУРД!!! ТРЕБА ЮЛЮ ВИПУСКАТИ НА ВОЛЮ, ХАЙ ЇМ ВСІМ "КУЗЬКІНУ МАТЬ" ПОКАЖЕ, бо її як лева бояться, а значить є за що, раз так до неї "Докулупуються", нічого нічого-на все всім свій час, ВСІМ НАМ, А ЯНИКУ ТИМ БІЛЬШЕ!
Вова до Лучанка Показати IP 18 Жовтня 2011 14:34
Кому та Юлька потрібна?
Я з луцька Показати IP 18 Жовтня 2011 13:04
Вони її не випустять бо їм буде піпец.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus