USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович заспівав пісню в прямому ефірі. ВІДЕО

25 Лютого 2011 17:36
Під час телемосту «Пряма розмова з країною», Віктор Янукович 25 лютого виконав у прямому ефірі уривок з пісні «Любимый город» Марка Бернеса.

У відповідь на питання одеської студентки про введення другої державної мови в Україні, Віктор Янукович виконав пісню, - пише Левый берег.

«Как там пел Марк Бернес… Любимый город может спать спокойно… и видеть сны», - заспівав президент.

Відзначимо також, Янукович порадив одеситам вчити українську мову. "Ми живемо на українській землі, ми живемо на Україні", - нагадав президент.

Президент також розповів, що своїм онукам він порадив навчитися розмовляти, читати і співати українською.

Янукович також зазначив, що в даний час потрібно зняти питання, які роз'єднують Україну, в тому числі і проблему російської мови.

Цікаво, що Одеська міська рада готується прийняти програму «Збереження і розвиток російської мови в місті Одесі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
kamil Показати IP 25 Лютого 2011 18:37
не сумнывався шо він сьогодні чимось відзначиться)
Лара Любомль Показати IP 25 Лютого 2011 22:04
...бачила я цей маразм...навіщо випускати в прямий ефір?.. двох слів зв"язати не може... жодної конкретної відповіді... загальні завчені фрази...правда, розумного виразу обличчя йому не позичати... які зміни?.. на побігеньках в Росії і прикриття офшорних схем по вивозу фінансів з України...ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus