USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Янукович звільнить Герман?

5 Квітня 2011 17:07
Віктор Янукович скоротив кількість заступників глави Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна та секретаря Ради нацбезпеки та оборони Раїси Богатирьової.

Відповідні укази розміщені на сайті глави держави. Тепер у Сергія Льовочкіна буде три заступники: один з них перший зам і два звичайні. Раніше у глави адміністрації було два перших заступники - Ірина Акімова та Олена Лукаш, а також шість простих замів. Кого з них залишать - офіційно не повідомляють, пише «24».

Водночас, як стало відомо «Українській правді», посади можуть втратити Ганна Герман, Олена Лукаш, Юрій Ладний, Андрій Гончарук, Андрій Портнов та Марина Ставнійчук. Ці заступники отримають нові посади радників Президента, які поєднуватимуть з посадами начальників відповідних управлінь. А найбільші шанси усидіти в кріслі заступників, за даними видання, мають Ірина Акімова, Станіслав Скубашевський і Олег Рафальський.

Під скорочення попали й інші працівники адміністрації. Штат зменшили на 76 одиниць - до 514.

«Сьогодні у Президента фактично згідно з Конституцією 96 року величезне збільшення відбулося повноважень, але ми разом з апаратом РНБО забезпечуємо виконання Президентом його функцій значно меншою кількістю осіб. Як я сподіваюсь, ефективність від цього нашої роботи, вона не страждає абсолютно», - каже глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін.

Раду нацбезпеки та оборони теж реформували. У Раїси Богатирьової тепер буде 3 заступники замість 6. Штат РНБО скоротили на 60 одиниць.

«Посилюється сектор контролю виконання актів Президента України, рішень РНБО і координуючі функції і вважаємо, що чисельність апарату, яка затверджена указом Президента на рівні 90 штатних одиниць в повному обсязі забезпечить виконання тих функцій», - каже секретар РНБО Раїса Богатирьова.

Показали приклад, а тепер підуть підчищати низи. Найближчим часом скорочення відбудуться у в місцевих держадміністраціях - пообіцяв Сергій Льовочкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus