USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поки євромайданівці пікетують Банкову, Янукович – у Китаї

3 Грудня 2013 18:20
Президент України Віктор Янукович прибув до Китаю з державним візитом, повідомили в адміністрації глави держави у вівторок увечері. Візит глави української держави триватиме з 3 до 6 грудня. Програмою візиту передбачаються його переговори з головою КНР Синь Цзіньпіном (Сі Цзіньпін) у вузькому та розширеному форматах, зустрічі з керівництвом уряду і парламенту країни.

Також заплановано відвідання провінції Шеньсі та виступ на бізнес-форумі за участю представників ділових кіл України та Китаю, - інформує ТСН. Згідно з результатами візиту сторони мають намір підписати низку документів, спрямованих на поглиблення відносин стратегічного партнерства і розширення двосторонньої взаємодії. Як повідомлялося раніше, євромайданівців закликали стояти, поки уряд Азарова не піде у відставку. Опозиція вимагає оголошення дострокових виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вас Показати IP 3 Грудня 2013 20:48
Хай там і лишається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus