USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Януковича хочуть замінити іконою

19 Січня 2010 12:56
У разі перемоги Віктора Януковича на виборах його портрет не висітиме у школах.
Такий висновок можна зробити зі слів заступника голови партії Ганни Герман у вівторок.
Так, відповідаючи на питання про заяви Тимошенко, що в разі перемоги Януковича, його портрети доведеться вішати у школах, вона сказала:
«Зараз на наших дітей чекає стільки небезпек, діти настільки незахищені в цьому суспільстві, де потоптаний закон, де не дбають про учителів і про учнів, що в класах потрібно вішати ікону Божої Матері, щоб вона захищала наших дітей, а не портрети президентів», - сказала Герман.
Раніше в ніч виборів Тимошенко заявила:
«Лише уявіть собі, що переміг Янукович. I його портрети будуть висіти в школах як приклад для наслідування дітей. Його портрети будуть висіти у кабінетах начальників міліцій. Це буде ганьбою для країни. Цього не може бути, i я цього ніколи не допущу. Янукович ніколи не буде президентом України», - цитує прем\'єрку Українська правда.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українець Показати IP 19 Січня 2010 13:37
Яника і Ганю можна поміняти москалям на якусь запчастину до трактора або комбайна.Нехай там розказують про свої плани на майбутнє.
seal Показати IP 19 Січня 2010 15:20
Причому ікони варто було б встановити негайно, тільки не замість портрету Президента (він все ж таки, як-не-як, а символ нашої держави), а для того, щоб кожен день починати з молитви і просити Бога не допустити приходу до влади такого президента, який навіть назви українських міст вивчити не може!
Анзор Кривий Ріг Показати IP 19 Січня 2010 18:17
Друзі, на жаль ті, хто підтримує Януковича (тричі чи двічі несудимого) підтримують не його особисто, а курс який проводить партія РыГЫаналв на подальшу русифікацію та знищення України!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus