USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Яручик подарував дитсадку медичне обладнання. ФОТО

29 Жовтня 2010 14:58
У вихованців луцького дитячого садка №21 «Мальвіна» свято – завдяки благодійнику в дошкільному закладі осучаснили лікувальний кабінет.

Нову лікувальна техніка та меблі для медичного кабінету дитсадку 28 жовтня подарував Микола Яручик – кандидат в депутати до Луцької міськради по мажоритарному виборчому округу №3, голова «Фонду Миколи Яручика».

«Ця акція була запланова ще взимку минулого року, коли про вибори ніхто не знав. Поспілкувавшись з керівником садочка, зрозумів, що є потреба в медичному обладнанні і меблях», – розповів благодійник.

Разом з тим, каже Яручик, він прийшов не лише, щоб «побачити радість дітей», а й для того, аби поспілкуватись з колективом, дізнатись проблеми людей району, у якому розміщений садок.

«Я радію з того, що діти будуть користуватись цим обладнанням, бажаю їм здоров’я і хочу, щоб це все їм пішло на користь», – висловився він.

А завідувач навчально-дошкільного навчального закладу Олена Борисова розповіла, що обладнання, яке привіз їм Яручик, важливе насамперед тому, що «перед школою є можливість виправити діткам зір, кому можливо, або принаймні зберегти його».

У дошкільному закладі, каже завідувач, всього виховується 210 малят. 55 з них мають проблеми із зором.

«Цей подарунок – це апарат для лікування зору і два макулостимулятори. В нас є лікувальний центр, де діти лікують зір щодня, згідно графіку та рекомендацій лікаря. І за цей подарунок ми дуже вдячні», – подякувала Борисова.

Окрім матеріального подарунку, Яручик привіз дітям концерт. Малят розважали вокальні та танцювальні виступи школярів Боратинської школи та співочий гурт «Перепілонька».








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Губка Боб Показати IP 29 Жовтня 2010 15:18
Дуже гарне діло, звичайно,але краще б вже клоунів якихось привіз,а не тьоток дорослих! Діти сидять і думають: шо то робиться??? А за лікувальне обладнання - респект!
от так Показати IP 29 Жовтня 2010 17:32
А без плаката рекламного з фоткою себе "красівого" позаду сцени слабо було добре діло зробити?
ото часи настали Показати IP 29 Жовтня 2010 17:35
А садочок той певно випадково на його виборчому округу ? зробити то він зробив але .......
для ото так Показати IP 29 Жовтня 2010 17:50
А без плаката- "слабо" бо тра щоб галасували як нада.Вдруз забудуть як дядіна фвамілія.Ніби і хочеться сказати -меценат .Аот язик не провертається .Хватить тої заказухи вже хлопці.
Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2010 19:04
Знаю Яручика особисто. Цим садочком він опікується вже три роки. Чи забули, як рік назад Яручик по всіх садочках розвіз розмальовки? Ще б решта політиків були такими.
допитливий Показати IP 29 Жовтня 2010 19:27
гарний бартер передбачається: брат, сільський голова Боратина, на ДПЗ музичні колективи, а в зворотному напрямку "спірна" земля ДПЗ на баланс сільської ради!?
Zozulechka Показати IP 29 Жовтня 2010 20:56
Це не тьотки, а дівчата: співочий колектив "Перепілонька" з Боратина))
Каляну Показати IP 30 Жовтня 2010 13:39
Кулян давай рули, за день ти вже депутат, а всі заздрісники які й копійки в фонд не вклали а тільку пургу в коментах гонять то хай будуть тобі до дупи!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
ДА до Каляну Показати IP 30 Жовтня 2010 19:32
НЕ ФАКТ ЩО ЦЕ ЙОГО ВИГРАШ - ДЕПУТАТ ........... ДОБРО МАЄ БУДИ БЕЗ ПІДТЕКСТУ, А ТО ЦЕ ШАХРАЙСТВО НА ТИХ ЛЮДЯХ, ЯКІ ДОРУЧАЛИ ГРОШІ ПРОСТО НЕ АФІШУЮЧИСЬ А ЦЕЙ ПАЦАНЮРА ХОЧЕ ТАКИМ ЧИНОМ КУПИТИ МАНДАТ............ДАЛЕКО ПІДЕ .............. АЛЕ МАЛО ДОСЯГНЕ .......... ЧИ ТО ПРАВИЛЬНІШЕ - БАГАТО ВТРАТИТЬ
ЮЛІЯ Показати IP 1 Листопада 2010 10:42
В газетах Яручик пише не переймаймось місцевими виборами, а сам у кандидати в депутати, це людина яка сама собі суперечить і бреше людям, а його фонд просто відмивання грошей і всі Лучани про це знають. Бери приклад з брата який робить все мовчки а не тільки просто говорить.
Г--г-г-г Показати IP 1 Листопада 2010 17:01
Правильно. Не переймайтесь виборами, бо їх полюбому виграє Яручик. То шоб Вам "толковим" вистачило розуму не перейматись і зберегти своє здоровя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus