USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.83 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Яручик вилетів із числа «прогульників»

5 Грудня 2011 19:06
Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу на сайті «Твій місцевий депутат» оприлюднив інформацію, що серед депутатів Луцької міськради, які не «прогуляли» жодної сесії, є ще й Микола Яручик.


Як повідомлялося, експерти ЦПАВК на основі інформації про реєстрацію депутатів на пленарних засіданнях сесій ради, що була отримана від Відділу секретаріату Луцької міської ради у відповідь на інформаційний запит, склали рейтинг відвідуваності депутатами сесій.

Оприлюднена інформація зацікавила не лише журналістів, а й самих депутатів міськради. Отож представник фракції «Свободи» Микола Яручик у телефонній розмові заперечив свій «прогул». Він стверджував, що жодного пленарного засідання сесії не пропускав.

Відділ секретаріату міськради повторно перевіривши інформацію визнав допущену неточність та підтвердив слова депутата, про що й повідомив у п’ятницю ЦПАВК.

Тож експерти повідомили, що Яручик входить до «сімки» сумлінних міських обранців, які за рік роботи не пропустили жодного дня роботи сесії ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
базарник Показати IP 6 Грудня 2011 08:41
Хто такий цей Яручик у Луцьку? Чи не з тої шайки, що торгує боратинською землею?
небайдужий Показати IP 6 Грудня 2011 10:41
Молодець Микола! Так тримати!!!
Валютчик Показати IP 6 Грудня 2011 10:55
Респект!!!
Бувалий Показати IP 6 Грудня 2011 14:11
Взнаю сумлінного Миколу Яручика. Респект і вітання
Кіноманка Показати IP 6 Грудня 2011 19:15
Як було в одному фільмі: "Вот поэтому я и не женюсь"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus