USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучанин ледве не вилетів із шоу «Король десертів»

28 Вересня 2018 10:58
Лучанину Антону Линді не без проблем вдалося подолати ще один етап шоу «Король десертів» на каналі 1+1.

Чергий випуск проекту вийшов на екрани 26 вересня, повідомляє Перший.

У першому конкурсі учасникам запропонували приготувати десерт із певних інгредієнтів. Лучанину випало працювати із манго, лимонною травою та кокосовим молоком.

«Це досить стандартний для мене набір продуктів, бо я з цим працював», – прокоментував отримані інгредієнти Антон Линда. У нього були такі екзотичні складні продукти, з яких я б не зміг нічого зробити», – зазначив Олег Чередниченко із Миколаєва.


Всі троє суддів розкритикували приготовлений лучанином десерт. «Я зроблю висновки і ці помилки виправлю», – сказав після дегустації Антон.

Читати ще: «Я був конкурентом для всіх», – лучанин про шоу «Король десертів», роботу на Мальдівах і дивне прізвисько

На другий конкурс судді винесли із собою корзину з квітами й оголосили завдання: команди учасників повинні були зробити такі самі квіти з масляного крему. На двох тортах-основах повинно було з’явитися оздоблення, ідентичне тому, що й у кошиках. Квіти повинні були бути таких же типів, форм, кольорів і в такій самій кількості. Перемагала та команда, яка виконувала завдання першою.

У результаті група учасників, в складі якої був Антон Линда, впоралася раніше. Судді визнали їхню роботу бездоганною.


За перемогу в цьому змаганні кожен із учасників отримав право надати комусь імунітет, аби той не вибув із шоу. Голосування було таємним. Лучанин проголосував за одесита, зазначивши, що не хотів би лишитися в фіналі з «нецікавим» учасником.

У третьому турі учасники, поділившись на дві команди – чоловіків та жінок, мали зробити величезні торти. Капітаном команди став Антон Линда. Гостями шоу були співачка MamaRika та шоумен Сергій Середа. Саме вони робили замовлення учасникам шоу. Зокрема потрібно було приготувати торти, з яких могли би вискочити стриптизер чи стриптизерка.


Торт команди Антона Линди розкритикували і судді, і «замовники». Крім того, Антон отримав догану за свою неналежну роботу капітана команди. Через це лучанин опинився в кандидатах «на виліт». Проте цього разу Антон Линда лишився в проекті.
https://www.youtube.com/watch?v=_lu9yeTQ5HA
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus