USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Яценюк обговорив з лучанами свій проект розвитку країни. ВІДЕО

7 Жовтня 2009 11:00
«Тяжкий труд, піт та сльози замість пустих передвиборчих обіцянок» пообіцяв лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк лучанам під час розмови з ними на Театральному майдані 6 жовтня. Діалог екс-спікером парламенту і громадою міста, мав дати лучанам більше інформації щодо змін, пропонованих кандидатом в Президенти Яценюком, а столичному гостю – можливість почути думки лучан щодо його ініціатив -  повідомляє 7 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Долучитися до діалогу з Арсенієм Яценюком, задати будь-яке питання міг кожен бажаючий. Люди цікавилися, яким чином можливий майбутній глава держави вирішуватиме проблеми як місцевого, так і всеукраїнського масштабу. 
 
Зміни, пропоновані Арсенієм Яценюком – це реформа армії, системи освіти й медицини, аграрного сектору й великої промисловості. «Кожна політична сила, говорячи про національну ідею, підлаштовувала її під себе. Такі ідеї полягали в основному в бажанні працювати з так званим «східним» або «західним» електоратом й обіцяти їм те, що вони хочуть почути. А до наступних виборів все-одно обіцянки забудуть – думали вони» - зазначив Арсеній Яценюк.
 
«Інша причина того, що країна дійшла до межі – це відсутність комплексного проекту розвитку країни. Кожен пропонував щось своє, кожен робив якусь окрему «цеглинку», а будинку з цих цеглинок так і не збудували» - вважає Арсеній Яценюк і зазначає, що чотири ініціативи якраз і передбачають саме стратегічний підхід до розвитку країни.
 
Лучани, відгукнувшись на пропозицію безпосередньо обговорити з відомим політиком його бачення майбутнього країни, задавали питання і про повернення депозитів проблемних банків, і про розбудову контрактної армії, й про зовнішньоекономічний курс України, створення нових робочих місць,  відповідальність народних обранців перед народом тощо.
 
Зокрема, Арсеній Яценюк зазначив, що метод націоналізації банків - це лише тимчасова справа, єдиний шлях реформи фінансової системи – зміцнення економіки.
 
Крім того, лідер «Фронту змін» вважає за необхідним припинити «експериментальні реформи освіти», які лише псують рівень знань студентів та учнів.
 
В сільському господарстві у планах кандидата в президенти створення промислового великотоварного господарства.
 
Загалом зустріч з лідером «Фронту змін» тривала більше двох годин. Сьогодні, 7 жовтня  Арсеній Яценюк має спілкуватися з жителями Володимира-Волинського, а завтра – з ковельчанами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Семіт Показати IP 7 Жовтня 2009 12:05
Ніколи не думав, що Яценюк таке хамло. Щоб так зі сцени обзивати та принижувати людей, які задають питання, такого ще в Луцьку не було. Ну і дуже неприємно, що людина відмовляється від своєї національності і на кожному кроці кричить, що він не єврей. Оце і є справжній антисемітизм. З цього приводу анекдот: "біжить єврей по Одесі під час погрому, а на зустріч йому йде інший єврей. От він йому і каже: Сєня втікай, там євреїв бють. На що Сєня каже: а я по паспорту рускій. Тоді його побратим і каже йому: так там не по паспорту бють, а по морді". От Янукович білорус і від своєї національності не відрікається. Хоч за це йому честь і хвала. А Яценюк просто злякався і відрікається від свого коріння. Ганьба!!!
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 12:06
Не показуйте цього [вирізано - цензура]. [вирізано - цензура] жидівськи бюрократ.... коли вже українці навчаться на своїх помилках????
Важливо Показати IP 7 Жовтня 2009 14:34
Яценюк найкращий реальний кандидат! Америка негрові довірила керувати країною бо білі нічого не робили крім красування собою та могутністю держави. А ми циклимось на єврей чи не єврей не нігер, не кацап, не чурбан. То кого ще ми хочемо?
Володимир Показати IP 7 Жовтня 2009 15:00
Я думав він хоть на мітинзі нормально пояснить що таке "нова індустріалізація", "продуктивне село" і "боєздатна армія". Те що я почув це брєд сивої кобили в місячну ніч. Він взагалі не розбирається в питаннях про які говорить :)
Андрій Калахан Показати IP 7 Жовтня 2009 15:55
Яценюк у Луцьку: Провал чи повний провал? http://a-k88.livejournal.com/59736.html
Свой Показати IP 7 Жовтня 2009 16:18
У Черчилля украл! У Черчилля украл! на фига у чужих политиков красть лозунги без копирайту? ))
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 19:17
гы... "волшебный кролик делит на нолик" со своей индустрализацией...
Фатіма Показати IP 8 Жовтня 2009 09:58
Лучани виразили своє відношення до Цуценюка, не прийшовши на його мітинг. 200 чоловік на Майдані - це навіть не провал, це - катастрофа. І хам він дійсно рідкісний.
Володимир 1 Показати IP 8 Жовтня 2009 10:11
193.238.96.34 ох як партія регіонів захвилювалась... краще працюйте з своїми виборцями, виконуйте обіцянки і не влаштовуєте внутрішніх чвар (зокрема в В. обл. ( корисно знати - Сашку) ) тоді і не буде підстав хвилюватись за якихось там Яцинюків...
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2009 16:58
Особисто я його взагалі не сприймаю. Одне маппет-шоу якесь, а не Яценюк.
Олекса Показати IP 8 Жовтня 2009 23:43
Говорить грамотно! Але він .як президент - не потяне лямки! Він як і Ющенко - за м"який. Його місце в прем"єрах! Ось з цим я згідний!
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2009 19:37
З великого розуму чи як, але Яценюк пообіцяв українським патріотам влаштувати над ними нюрнбергський процес, а літнім людям підвищити вік виходу на пенсію (напевне щоб очистити Україну від пенсіонерів)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus